TV or not TV

Kaizen Gaming και Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ: Και φέτος, μέσω υποτροφιών, κάνουν τα όνειρα νέων σπουδαστών... πραγματικότητα!

Kaizen Gaming και Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ: Και φέτος, μέσω υποτροφιών, κάνουν τα όνειρα νέων σπουδαστών... πραγματικότητα!

Για ακόμη μία χρονιά, η Kaizen Gaming, κάνει τη διαφορά και αποδεικνύει πως στα όνειρα, δεν υπάρχουν εμπόδια. Έδωσε τη δυνατότητα σε παιδιά με θέμα υγείας να πραγματοποιήσουν τον μεγαλύτερό τους στόχο και η εκδήλωση του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, θα παραμείνει για πάντα αναλλοίωτη στη μνήμη του Αλέξανδρου Σοφιανού.

Για μία ακόμη ακαδημαϊκή χρονιά το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, η πρώτη στην Ελλάδα εξειδικευμένη σχολή για σπουδές αθλητικής δημοσιογραφίας, άνοιξε τις πύλες  του, καλωσορίζοντας τους νέους σπουδαστές και δίνοντας ταυτόχρονα  τα βραβεία για τους αριστεύσαντες της προηγούμενης διετίας. Ταυτόχρονα, σε μια λαμπρή εκδήλωση,  δόθηκαν και διάφορες υποτροφίες, με την εταιρεία Kaizen Gaming, να δίνει και πάλι τη δυνατότητα σε παιδιά που έχουν περάσει πρόβλημα υγείας, να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στο χώρο των ΜΜΕ με την αμέριστη στήριξη της!

Μάλιστα, υπήρξε έντονη συγκίνηση στην αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Hyatt, όταν ο Αλέξανδρος Σοφιανός, ένας από τους δυο σπουδαστές  που παρέλαβε από τα χέρια του Γιώργου Θαναηλάκη την υποτροφία του, μίλησε για τη μεγάλη μάχη που έδωσε, δυο φορές μάλιστα, με σοβαρό πρόβλημα υγείας, και βγήκε νικητής, ευχαριστώντας  τη σχολή και την Kaizen planet για τη μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται να κάνει ένα μεγάλο όνειρο πραγματικότητα.

ομμ.jpg

Να σημειώσουμε πως η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη ελληνική gametech εταιρία, αναγνωρίστηκε για ακόμη μια φορά ως Great Place to Work  στην Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά έλαβε την ομώνυμη πιστοποίηση και σε Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία, χώρες στις οποίες έχει αναπτύξει ισχυρή παρουσία και δραστηριότητα.

gre.jpg

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0