TV or not TV

Επόμενη μέρα ΣΥΡΙΖΑ: «Μάχη» μεταξύ Αχτσιόγλου και Σακελλαρίδη προβλέπουν οι μπουκ!

Επόμενη μέρα ΣΥΡΙΖΑ: «Μάχη» μεταξύ Αχτσιόγλου  και Σακελλαρίδη προβλέπουν οι μπουκ!

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε  η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος και ήδη η «μάχη» για το  ποιος θα διαδεχθεί τον τέως Πρωθυπουργό της χώρας άρχισε! Φαβορί Σακελλαρίδης και Αχτσιόγλου προβλέπουν οι μπουκ, με τη Novibet να έχει ήδη βγάλει τις αποδόσεις!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να υποβάλλει την παραίτηση του από την ηγεσία του κόμματος. Οι στοιχηματικές εταιρίες ευθύς αμέσως παρουσίασαν τις αποδόσεις για τη διαδοχή του τέως πρωθυπουργού, με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να είναι το πρώτο φαβορί, τη στιγμή που και η Έφη Αχτσιόγλου μοιάζει να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με την διαφορά των δυο να είναι… ελάχιστη.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την Κουμουνδούρου, τέσσερα είναι τα φαβορί για να διαδεχθούν τον Αλέξη Τσίπρα. Το πρώτο ακούει στο όνομα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος επέστρεψε στην πολιτική σκηνή, γεγονός που μεταφράζεται από πολλούς ως βασικό βήμα για την διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθεί ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Ο 33χρονος Οικονομολόγος έχει θερμούς υποστηρικτές στην Κουμουνδούρου, καθώς από το 1999 συμμετέχει σε όλα τα όργανα του κόμματος, ενώ έχει τη στήριξη του Τσίπρα, άλλωστε αυτός τον είχε προτείνει ως υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων το 2014, χάνοντας τελικά οριακά από τον Γιώργο Καμίνη, λαμβάνοντας ποσοστό 48,6%!

Το δεύτερο φαβορί, η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία είναι δικηγόρος στο επάγγελμά της και πρώην υπουργός Εργασίας, από το 2016 μέχρι και το 2019.

Στις πρώτες θέσεις είναι και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος διατέλεσε υπουργός Οικονομικών για τέσσερα χρόνια, από το 2015 μέχρι και το 2019, ενώ την τετράδα ολοκληρώνει η Ρένα Δούρου.

Περιφερειάρχης Αττικής για 5 χρόνια (2014-2019), εκλέγεται βουλευτής από το 2012, με εξαιρετικές γνώσεις στην αυτοδιοίκηση.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, τα ονόματα του Νάσου Ηλιόπουλου, του Παύλου Πολάκη, του Δημήτρη Παπαδημούλη, αλλά και της Κατερίνας Νοτοπούλου έχουν ήδη ακουστεί για διάδοχη κατάσταση, αλλά δεν βρίσκονται στα… ψηλά της λίστας, συμπληρώνοντας απλώς την οκτάδα των πολιτικών που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Πού καταλήγουμε λοιπόν στοιχηματικά; Με το που άνοιξαν οι αποδόσεις, η Αχτσιόγλου  ήταν το φαβορί, αλλά όσο περνάει η μέρα και με βάση τα πονταρίσματα έχει περάσει μπροστά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Οψόμεθα…

Αναλυτικά, οι αποδόσεις της Novibet για τον «διάδοχο» του Αλέξη Τσίπρα:

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: 1.90

Έφη Αχτσιόγλου: 2.00

Νάσος Ηλιόπουλος: 4.00

Παύλος Πολάκης: 9.00

Ευκλείδης Τσακαλώτος: 12.00

Δημήτριος Τζανακόπουλος: 12.00

Νικόλαος Βούτσης: 12.00

Δημήτριος Παπαδημούλης: 21.00

Κατερίνα Νοτοπούλου: 21.00

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0