TV or not TV

Inter Club Greece: Κοπή πίτας με καλεσμένους Γιώργο Καραγκούνη και Χρήστο Σωτηρακόπουλο!

Inter Club Greece: Κοπή πίτας με καλεσμένους Γιώργο Καραγκούνη και Χρήστο Σωτηρακόπουλο!
Πλάνα από την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελληνίου Συλλόγου INTER CLUB GREECE, όπου έδωσαν το «παρών» ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και αρκετοί ακόμα αναγνωρισμένοι Έλληνες δημοσιογράφοι.
Μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, το Σάββατο 21/01/23, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του επίσημου Πανελληνίου Συλλόγου INTER CLUB GREECE, σε εστιατόριο της Αθήνας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν o πρώην ποδοσφαιριστής και νυν Legend της ομάδας της INTER Μιλάνου, Καραγκούνης Γιώργος όπου έδωσε το «εναρκτήριο λάκτισμα» για την κοπή της πίτας.

Σπουδαίοι Δημιογράφοι του χώρου και Fan της Ιντερ βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι, όπως ο Αντώνης Κατσαρός (Mega), ο Νίκος Συριώδης (Sport24), Βασίλης Μοιρώτσος (Sportal, Νέα), ο Δημήτρης Τομαράς (Gazzetta) και φυσικά ο δημοσιογραφικά πολυμήχανος Νίκος Μποζιονέλος όντας αρωγός της οργάνωσης, καθώς συγκέντρωσε στην παρέα τους Nerazzurri της δημοσιογραφίας.

Όπως κάθε χρόνο το Club μοίρασε δωράκια σε όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν, αλλά και στον μεγάλο τυχερό της πίτας. Ακόμη διατέθηκαν επίσημα πακέτα δώρων των Inter Club στους εκλεκτούς καλεσμένους, όπως επίσης και τιμήθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης για την συνεισφορά του στο αγαπημένο σωματείο των παρευρισκόμενων της εκδήλωσης.



Το κερασάκι στην.. πίτα όμως, ήρθε την επόμενη ημέρα. Μέλη από το Inter Club Greece είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά ακόμη ένα θρύλο της δημοσιογραφίας καθώς και φίλαθλο της Ίντερ. Όποιος είχε την τύχη να περάσει από την υπέροχη αυλή καφετέριας του Παγκρατίου, μπόρεσε να δει τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο να περιβάλλεται από περίπου 20 μέλη του Inter Club Greece και να του εξυμνεί ιστορίες για τη δημοσιογραφία και τις εμπειρίες του με τον Ιταλικό σύλλογο.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0