TV or not TV

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τα φαβορί για την κατάκτηση και η μάχη για τον πρώτο σκόρερ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τα φαβορί για την κατάκτηση και η μάχη για τον πρώτο σκόρερ
Μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ πριν ξεκινήσουν οι 2 ημιτελικοί.

Το Μαρόκο και η Γαλλία συμπλήρωσαν την τετράδα των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μία εβδομάδα πλέον μας χωρίζει από τον μεγάλο τελικό. Οι 4 ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση θα διεκδικήσουν στους ημιτελικούς τα 2 εισιτήρια για το ραντεβού της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου.

Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της Αργεντινής και της Κροατίας γίνεται την Τρίτη (21:00) και ακολουθεί την Τετάρτη (21:00) ο δεύτερος ανάμεσα στη Γαλλία και το Μαρόκο.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις, καθώς και τις προωθητικές ενέργειες «Επιστροφή Στοιχήματος» και «Boost Νίκης».*

Προβάδισμα η Γαλλία, από κοντά η Αργεντινή

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα 2 παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα δεδομένα άλλαξαν μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας η οποία ήταν το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο ειδικό στοίχημα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου πρώτο φαβορί είναι η Γαλλία με μικρή διαφορά από την Αργεντινή. Αουτσάιντερ είναι η Κροατία και το Μαρόκο.

Ο Μέσι και ο Ζιρού «κυνηγούν» τον Εμπαπέ

Μάχη γίνεται για τον πρώτο σκόρερ. Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει στην κορυφή του πίνακα με 5 γκολ, αλλά δεν σκόραρε στον προημιτελικό με την Αγγλία και τον πλησίασαν με 4 τέρματα ο Λιονέλ Μέσι και ο Ολιβιέ Ζιρού.   

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικό στοίχημα για το συνδυασμό νικητή και πρώτου σκόρερ, με την Γαλλία και τον Εμπαπέ να είναι φαβορί.

Άλλα πιθανά ζευγάρια, στο συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα, είναι η Αργεντινή και ο Εμπαπέ, η Αργεντινή και ο Μέσι, η Γαλλία και ο Μέσι, η Γαλλία και ο Ζιρού.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και σε πολλά ακόμα μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για τον όμιλο του νικητή, την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ, τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας, τον καλύτερο νέο παίκτη της διοργάνωσης, τον παίκτη που θα πάρει τη χρυσή μπάλα, τον τερματοφύλακα που θα κατακτήσει το χρυσό γάντι.

Παίζεις MUNDOBALL και σηκώνεις εσύ την κούπα του Παγκοσμίου

Μαζί με το Παγκόσμιο συνεχίζεται και το https://www.google.com/url?q=https://www.opap.gr/efarmogh-opap-store&source=gmail&ust=1670833906763000&usg=AOvVaw30PZVHqTn9myN7uGuckm6r">ΜundoBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App.

Mε το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.*

Μπαίνεις στο OPAP Store App, παίζεις στο νέο παιχνίδι και το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σου.*

Με κάθε σωστή πρόβλεψη παίρνεις βαθμούς και έχεις την ευκαιρία να ανέβεις θέσεις στην γενική κατάταξη.

Αν στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχεις τερματίσει στις πρώτες θέσεις του γενικού βαθμολογικού πίνακα κερδίζεις πλούσια δώρα.*

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0