TV or not TV

Τα σενάρια πρόκρισης για Κροατία, Βέλγιο και Γερμανία

Τα σενάρια πρόκρισης για Κροατία, Βέλγιο και Γερμανία

Ολοκληρώνονται ο 5ος και ο 6ος όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 7 ομάδες να παλεύουν για 4 εισιτήρια.

Τα 4 από τα 8 ζευγάρια της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ήδη γνωστά. Το Σάββατο διεξάγονται οι 2 πρώτοι νοκ άουτ αγώνες, Ολλανδία-ΗΠΑ (17:00) και Αργεντινή-Αυστραλία (21:00). Την Κυριακή ακολουθούν τα παιχνίδια Γαλλία-Πολωνία (17:00) και Αγγλία-Σενεγάλη (21:00).

Σήμερα, με την ολοκλήρωση του 5ου και του 6ου ομίλου, θα μάθουμε 2 ακόμα ζευγάρια. Επτά ομάδες διεκδικούν τα 4 εισιτήρια και μόνο ο Καναδάς έχει ήδη αποκλειστεί.

Στις 17:00 αρχίζουν οι αγώνες του 6ου ομίλου, Κροατία-Βέλγιο και Καναδάς-Μαρόκο. Στη βαθμολογία προηγούνται η Κροατία και το Μαρόκο με 4 βαθμούς, ακολουθεί το Βέλγιο με 3 και στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Καναδάς χωρίς βαθμό.

Στο ντέρμπι του ομίλου η Κροατία προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία, ακόμα και με ήττα αν χάσει και το Μαρόκο και διατηρήσει την καλύτερη διαφορά τερμάτων (Κροατία +3, Μαρόκο +2).

Το Βέλγιο θέλει μόνο τη νίκη. Υπάρχει και σενάριο πρόκρισής του με ισοπαλία αλλά πρέπει το Μαρόκο να ηττηθεί με 4 γκολ διαφορά από τον Καναδά.

Ένας βαθμός είναι αρκετός για το Μαρόκο ώστε να πάρει το εισιτήριο για τους «16» του Μουντιάλ.

Αγκαλιά με το εισιτήριο της πρόκρισης στους «16» η Ισπανία

Στις 21:00 γίνεται η σέντρα στα ματς του 5ου ομίλου, Ιαπωνία-Ισπανία και Κόστα Ρίκα-Γερμανία. 

Πρωτοπόρος είναι η Ισπανία με 4 βαθμούς. Στη 2η θέση ισοβαθμούν η Ιαπωνία και η Κόστα Ρίκα με 3 βαθμούς και τελευταία είναι η Γερμανία με 1.

Η Ισπανία χρειάζεται 1 βαθμό για να προκριθεί. Η Ιαπωνία θέλει τη νίκη ενώ ελπίζει και με την ισοπαλία.

Η Κόστα Ρόκα προκρίνεται με νίκη κατά της Γερμανίας, αλλά και με ισοπαλία αν η Ισπανία κερδίσει την Ιαπωνία.

Η Γερμανία περνάει στους «16» μόνο με νίκη κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Θα χρειαστεί να κερδίσει με 2 γκολ διαφορά αν το ματς Ιαπωνία-Ισπανία λήξει ισόπαλο. Σε περίπτωση που η Ιαπωνία κερδίσει την Ισπανία τότε η Γερμανία πρέπει να καλύψει τη μεγάλη διαφορά τερμάτων που έχει με τους «φούριας ρόχας» (-1 η Γερμανία και +7 η Ισπανία).

Το https://www.google.com/url?q=https://www.pamestoixima.gr/home&source=gmail&ust=1669968241023000&usg=AOvVaw2f89yacJ725Iek0hNAyecf">Pamestoixima.gr προσφέρει στα 4 σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους και την προωθητική ενέργεια «Money Back»*.

 

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr με το World Challenge

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το https://www.google.com/url?q=https://worldchallenge.pamestoixima.gr/missions?utm_source%3Dcontent%26utm_medium%3Darticles%26utm_campaign%3Dworld_challenge&source=gmail&ust=1669968241023000&usg=AOvVaw2RCoRorlP3mjWh-9E9_MsM">World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Με το Wolld Challenge μπορείς να γίνεις εσύ ο μεγάλος νικητής του Παγκοσμίου με καθημερινές προσφορές και μεγάλα έπαθλα.

Και σήμερα μια μοναδική προσφορά* σε περιμένει στο World Challenge του Pamestoixima.gr.

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με https://www.google.com/url?q=https://www.pamestoixima.gr/price-boost&source=gmail&ust=1669968241023000&usg=AOvVaw3SMIVzL9tr5zNmrQEhRqYr">ενισχυμένες αποδόσεις για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δείτε τις προσφορές για τα 4 σημερινά παιχνίδια:

  • Καναδάς-Μαρόκο: Να σκοράρει ο Τζόναθαν Ντέιβιντ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ – Σκορ 2-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με σουτ.
  • Κροατία-Βέλγιο: Να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Μισί Μπατσουαγί – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με φάουλ  – Ημίχρονο Βέλγιο/Τελικό Βέλγιο & Goal/Goal.
  • Κόστα Ρίκα-Γερμανία: Να σκοράρει 2+ γκολ ο Λιρόι Σανέ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα– Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με πέναλτι – Ημίχρονο Γερμανία/Τελικό Γερμανία & Over 2,5.
  • Ιαπωνία-Ισπανία: Να σκοράρει ο Άλβαρο Μοράτα – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με σουτ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0