TV or not TV

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας κοινωνικός εταίρος του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας κοινωνικός εταίρος του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Αθήνα, 31.10.2022 – Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, υποστηρίζει ως υπερήφανος κοινωνικός εταίρος τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας επιβραβεύει τους συμμετέχοντες δρομείς, παρέχοντας τους δωρεάν είσοδο* στην μόνιμη έκθεση του από τις 7 έως τις 14 Νοεμβρίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους μεγάλους σταθμούς της ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων, από τη γέννηση τους στην Αρχαία Ολυμπία, έως και τις σύγχρονες μεγαλοπρεπείς διοργανώσεις. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον πρώτο Μαραθώνιο δρόμο που  πραγματοποιήθηκε στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896. Η έκθεση του Μουσείου πλαισιώνεται από προσωπικά αντικείμενα και ενθύμια Ελλήνων Αθλητών που μας έκαναν περήφανους, επιτρέποντας στους επισκέπτες να αναβιώσουν ένδοξες στιγμές του Αθλητισμού που έγραψαν ιστορία στην χώρα μας.

AOM_3.jpg

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Πέμπτη: 9.00 – 17.00 (τελευταία είσοδος 16.00)

Παρασκευή: 9.00 – 21.00 (τελευταία είσοδος 20.00)

Σάββατο – Κυριακή: 10.00 – 21.00 (τελευταία είσοδος 20.00)

*Η δωρεάν είσοδος στην μόνιμη έκθεση του μουσείου πραγματοποιείται με την επίδειξη του επιβεβαιωτικού e-mail συμμετοχής.

Σχετικά με το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

Φορέας λειτουργίας του Μουσείου είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του Ολυμπιακού Μουσείου ήταν μια πρωτοβουλία της Lamda Development S.A.. Το Μουσείο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Ολυμπιακών Μουσείων. Στόχος του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας είναι να κοινωνήσει τις Αξίες του Ολυμπισμού, να αποδώσει Φόρο Τιμής στους φορείς και τους αθλητές, να εμπνεύσει, να αναδείξει τη συνέχεια της Ολυμπιακής Ιστορίας και τον κομβικό ρόλο της Ελλάδας σε αυτήν. Όραμά του είναι μέσα από τις εκπαιδευτικές και κοινωνικές του δράσεις να αποτελεί μια εστία Ολυμπιακής Εκπαίδευσης και ανάδειξης της άρρηκτης σχέσης μεταξύ Πολιτισμού και Αθλητισμού.

www.athensolympicmuseum.org/

AOM_1.jpg

Σχετικά
με τη Lamda Development

Η Lamda Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. Στις αναπτύξεις της Lamda Development περιλαμβάνονται τρία εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και οι Μαρίνες σε Φλοίσβο και Ελληνικό. Η Lamda Development έχει αναλάβει την ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του «Ελληνικού», η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Το εκτιμώμενο ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε €8 δισ. Το πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία κατέχει ο Όμιλος Λάτση.

www.lamdadev.com

www.theellinikon.com.gr/

AOM_2_2.jpg


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0