TV or not TV

Ο Τόνι Άνταμς χόρεψε σε ρυθμούς «1-0 to the Arsenal» και τρέλανε του φίλους της ομάδας! (video)

Ο Τόνι Άνταμς χόρεψε σε ρυθμούς «1-0 to the Arsenal» και τρέλανε του φίλους της ομάδας! (video)

O θρύλος της Άρσεναλ και άλλοτε αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, συμμετέχει στο βρετανικό σόου χορού, «Strictly Come Dancing 2022» και έδωσε… ρεσιτάλ, χορεύοντας στους ρυθμούς του «1-0 to the Arsenal».

Ο Τόνι Άνταμς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο βρετανικό σόου «Strictly Come Dancing 2022» το βράδυ του Σαββάτου (24/9) με παρτενέρ την χορεύτρια Κάτια Τζόουνς.

Οι δύο τους επέλεξαν να χορέψουν το τραγούδι των Pet Shop Boys, «Go West», αλλά όχι τυχαία! Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει ξεχωριστή θέση στην «καρδιά» των φίλων της Άρσεναλ, καθώς το φημισμένο σύνθημα «1-0 to the Arsenal» είναι βασισμένο στην μελωδία του τραγουδιού. Μάλιστα, η μπάντα σε κάποια στιγμή άρχισε όντως να τραγουδάει το σύνθημα των «κανονιέρηδων».

Ο Άνταμς βέβαια δεν έμεινε εκεί, αφού φόρεσε μια στολή στα χρώματα της εμφάνισης του συλλόγου, ενώ στο πίσω μέρος του γιλέκου του ήταν γραμμένο το «ADAMS 6», όπως ακριβώς και στην φανέλα του στα 19 χρόνια που υπηρέτησε τον σύλλογο! Παράλληλα, στην σκηνή υπήρχε ένα χρυσό κανόνι, σήμα κατατεθέν της Άρσεναλ!

Για την ιστορία βέβαια, οι κριτές μάλλον δεν είναι οπαδοί των «κανονιέρηδων» αφού βαθμολόγησαν χαμηλά τον Άγγλο, ο οποίος συγκέντρωσε 15 πόντους με άριστα το 40.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0