TV or not TV

Το άστρο του Γιάννη Αντετοκούνμπο λάμπει πλέον και στη μεγάλη οθόνη (video)

Το άστρο του Γιάννη Αντετοκούνμπο λάμπει πλέον και στη μεγάλη οθόνη (video)

Διαθέσιμη είναι από σήμερα (24/06) στο Disney+ η ταινία «Rise» για τη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο και την καθιέρωση του Γιάννη στο NBA.

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Από σήμερα (24/06), όλοι οι συνδρομητές του Disney+ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία «Rise» η οποία απεικονίζει την ιστορία ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του από τους δρόμους των Σεπολίων, μέχρι τα παρκέ του NBA.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έλαβε χώρα στα στούντιο της Disney στο Λος Άντζελες, με τον «Greak Freak» να εμφανίζεται στο… μπλε χαλί (καθώς αυτό είναι το χρώμα της εταιρίας παραγωγής), φορώντας το ίδιο λαδί κουστούμι με τους δύο γιους του. Στο πλάι του ήταν φυσικά η σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του, Μαράια, όπως και η μητέρα του, Βερόνικα. Αμφότερες φορούσαν δύο απαστράπτοντα μάξι φορέματα.

Από την πρωτοκλασάτη παρέα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αδέρφια του Γιάννη, δηλαδή ο Θανάσης, ο Άλεξ και ο Κώστας (σσ. παρόλο που αυτές τις ημέρες η ομάδα του, η Βιλερμπάν, αγωνίζεται στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος κόντρα στη Μονακό).  

 

«Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά που η Disney+ μεταφέρει την ιστορία της οικογένειάς μου σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω ότι θα εμπνεύσει όσους βρίσκονται σε παρόμοιες συνθήκες ώστε να παραμείνουν πιστοί στους στόχους τους και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή», δήλωσε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την ταινία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το άστρο του οποίου πλέον θα προβάλλεται και στη μεγάλη οθόνη.

Σε ό,τι αφορά το καστ της ταινίας να πούμε ότι ο Ούτσε Αγκάντα θα αναπαραστήσει τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, ο Ντάγιο Οκενίγι έχει τον ρόλο του εκλιπόντος Τσαρλς Αντετοκούνμπο, ενώ η Γετίντε Μπαντάκι θα ενσαρκώσει τη μητέρα της οικογένειας.

Την παραγωγή της ταινίας, μεγάλο μέρος της οποίας έχει γυριστεί στη γειτονιά που μεγάλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια, ανέλαβε ο Μπέρνι Γκόλμαν, ο οποίος είχε αντίστοιχο ρόλο στην ταινία «300», ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Ουαλός Αράς Αμέλ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ της ταινίας «Rise».


Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0