TV or not TV

«2004 Δευτερόλεπτα»: Νέα επεισόδια με Β. Τσιάρτα και Κ. Κατσουράνη, αποκλειστικά στην COSMOTE TV

«2004 Δευτερόλεπτα»: Νέα επεισόδια με Β. Τσιάρτα και Κ. Κατσουράνη, αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Συνεντεύξεις με Monchi και Nuno Gomes.

Στα νέα επεισόδια της επετειακής σειράς «2004 Δευτερόλεπτα», οι δύο θρύλοι της Εθνικής Ομάδας Euro 2004, Βασίλης Τσιάρτας και Κώστας Κατσουράνης υποδέχονται τις εμβληματικές φυσιογνωμίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου: Monchi και Nuno Gomes, αντίστοιχα. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές να αναπολούν στιγμιότυπα που τους «σημάδεψαν», να αφηγούνται άγνωστες ιστορίες της καριέρας τους, αλλά και στιγμές από την προσωπική τους ζωή.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 21.00, ο Βασίλης Τσιάρτας υποδέχεται στο Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, τον πρώην συμπαίκτη και νυν Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου της Ανδαλουσίας, Monchi. Εκεί, στη Σεβίλλη της Ισπανίας, στο γήπεδο που λατρεύτηκαν, μιλούν για την ποδοσφαιρική τους πορεία, την ανεπανάληπτη επιτυχία της Εθνικής ομάδας το 2004, το σύγχρονο ποδόσφαιρο, την εξέλιξη των νέων παικτών, αλλά και τη διαχείριση των προκλήσεων.

Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς «2004 Δευτερόλεπτα» (Κυριακή 26/6, 21.00, COSMOTE SPORT 1 HD), ο Κώστας Κατσουράνης φιλοξενεί τον συμπαίκτη του στη Benfica, αλλά και προσωπικό αντίπαλο στο Euro 2004, Nuno Gomes, στη σκηνή του επιβλητικού Δημοτικού Θεάτρου Ολύμπια «Μαρία Κάλλας». Δύο από τους σημαντικότερους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές της τελευταίας εικοσαετίας, ανατρέχουν στην κοινή πορεία τους στη Benfica, αναβιώνουν τις μονομαχίες τους, αναλύουν τις αναμετρήσεις Ελλάδας και Πορτογαλίας το 2004 και συγκρίνουν την δομή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στις δύο χώρες, καταλήγοντας σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Αμέσως μετά την προβολή τους, οι εκπομπές θα είναι διαθέσιμες on demand στο COSMOTE TV PLUS.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0