TV or not TV

Η «κατάρα» των Καρντάσιαν: 4 NBAερς που είδαν την καριέρα τους να γκρεμίζεται από τις τηλεπερσόνες

Η «κατάρα» των Καρντάσιαν: 4 NBAερς που είδαν την καριέρα τους να γκρεμίζεται από τις τηλεπερσόνες

Η οικογένεια Καρντάσιαν έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με τις σχέσεις που έχει συνάψει κάποια εκ των αδελφών οι οποίες φαίνεται κατά καιρούς να προτιμούν NBAερς στο πλάι τους. Όμως συνήθως όσοι ενδώσουν τελικά στο ενδιαφέρον βλέπουν την καριέρα τους να παίρνει την κάτω βόλτα.

Πάρα πολλές celebrities έχουν υπάρξει σύντροφοι επαγγελματιών αθλητών, όμως η πέραση που έχουν οι NBAερς στην οικογένεια Καρντάσιαν δε συναντάται συχνά. Κιμ, Κλόι και Κένταλ έχουν υπάρξει ζευγάρια με αρκετούς αστέρες του «μαγικού κόσμου», πολλοί εκ των οποίων είδαν επιπτώσεις των σχέσεων στον επαγγελματικό τους τομέα κι όχι μόνο.

Λαμάρ Όντομ

Ο Όντομ και η Κλόι ξεκίνησαν υπέροχα τη σχέση τους το 2009, προχωρώντας στον γάμο μόλις μετά από ένα μήνα. Κι αν αυτό φάνηκε πρόωρο στην αρχή, δεν έδειχναν να ανησυχούν. Όταν εκείνος δόθηκε σε ανταλλαγή από τους Λέικερς άρχισαν τα πρώτα «σύννεφα». Η Κλόι έκανε αίτηση διαζυγίου το 2013, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται τελικά το 2016. Στο μεσοδιάστημα ο Όντομ λίγο έλλειψε να πεθάνει το 2015, μένοντας σε κώμα μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών σε στριπτιζάδικο.

khloe_kardashian_lamar_odom.jpg

Κρις Χάμφρις

Ο Χάμφρις και η Κιμ γνωρίστηκαν τον Οκτώβρη του 2010 και ακολούθησαν 7 μήνες έντονου πάθους. Τελικά παντρεύτηκαν, όμως το τέλος του γάμου ήρθε σε κάτι παραπάνω από 70 μέρες από την τελετή, όταν ο μπασκετμπολίστας την έπιασε  να κάνει yoga γυμνή μαζί με τον δάσκαλό της (κι εκείνος όπως τον γέννησε η μαμά του).

Είδε τον κόσμο να τον γιουχάρει ανελέητα στη Φιλαδέλφεια και αναρωτιόταν γιατί.

«Είναι μόνο επειδή είμαι αυτός ο τύπος από την τηλεόραση; Νομίζουν ότι προσπαθούσα να γίνω διάσημος; Μήπως επειδή πιστεύουν ότι δεν σεβόμουν το παιχνίδι του μπάσκετ; Το τελευταίο με σκότωσε, γιατί το μόνο για το οποίο ήθελα να γίνω γνωστός ήταν το μπάσκετ».

Πέρα από τη σεζόν 11-12 που είχε ένα επιθετικό ξέσπασμα με 13.8 πόντους και 11 ριμπάουντ μέσο όρο, ξαναβυθίστηκε στη μετριότητα αντί να χτίσει κάτι καλό.

Screenshot_2022-06-17_110719.jpg

Μπεν Σίμονς

Ο Αυστραλός ήταν ζευγάρι με την Κένταλ Τζένερ από τον Μάιο του 2018 μέχρι τις αρχές του 2020. Μπορεί από τότε να έχει περάσει καιρός, όμως ο παίκτης των Νετς βρίσκεται μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας. Μετά το τέλος της σειράς με την Ατλάντα το 2021, ζητούσε επίμονα ανταλλαγή από τους Σίξερς, την οποία και πέτυχε την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών του 2022. Έως τότε προπονήθηκε ελάχιστα και ήρθαν στην επιφάνεια θέματα ψυχικής υγείας, τα οποία για πολλούς ήταν απλά ένα μέσο πίεσης προς την πρώην ομάδα του. Αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν.

Screenshot_2022-06-17_110406.jpg

Ρασάντ ΜακΚάντς

O ΜακΚάντς άρχισε να βγαίνει με την Κλόι το 2009, προερχόμενος από μια πολύ καλή τρίτη σεζόν στη Μινεσότα με μέσο όρο 14.9 πόντους. Χωρίς να ρίχνει το φταίξιμο σε εκείνη, παραδέχτηκε πως η όλη κατάσταση επηρέασε αρνητικά την καριέρα του, με τον ίδιο μάλιστα να μην ξαναπαίζει στο NBA.

«Ήμουν σε μια μικρή αγορά και τα έφτιαξα με μια πολύ διάσημη celebrity. Δεν είναι κακός άνθρωπος, δεν υπάρχει έχθρα μεταξύ μας, όμως ήμουν μικρός και δεν ήξερα τι σημαίνει να έχεις δίπλα σου κάποια σαν εκείνη. Όταν κατάλαβα ήταν υπερβολικό το όλο σκηνικό για μένα κι έφυγα.

H ζημιά είχε ήδη γίνει γιατί όλοι πίστευαν πως δεν θα αφοσιωνόμουν στο μπάσκετ κι έχασα ευκαιρίες. Αν δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση σίγουρα θα έβγαζα 60-70 εκατομμύρια δολάρια στα επόμενα 2-3 συμβόλαια στην κατάσταση που ήμουν τότε».

rashad-mccants-khloe-kardashian-nba-career-bustjpg.jpg

Η «κατάρα» των Καρντάσιαν έχει πολλά… θύματα και δείχνει πως καλό είναι οι παίκτες, ειδικά οι νεαροί, να μένουν μακριά από εκείνες αν θέλουν να εξελιχθούν μπασκετικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0