TV or not TV

«All or Nothing»: Όσα χρειάζεται να ξέρετε για το νέο ντοκιμαντέρ της Άρσεναλ! (video)

«All or Nothing»: Όσα χρειάζεται να ξέρετε για το νέο ντοκιμαντέρ της Άρσεναλ! (video)
Ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το «All or Nothing», το νέο ντοκιμαντέρ της Άρσεναλ.
Ήδη από τον Ιούλιο του 2021 έχουν δημοσιευθεί πλάνα από το νέο ντοκιμαντέρ της Άρσεναλ, με τίτλο: «All or Nothing». Πρόκειται για ένα πρότζεκτ, ανάλογο με αυτά που έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς η Μάντσεστερ Σίτι, η Τότεναμ και η Γιουβέντους, στην πλατφόρμα του Amazon Prime.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η κάμερα ακολουθεί την πορεία της Άρσεναλ στη σεζόν 2021/22, με άγνωστες σκηνές προς το κοινό, που ξεκινούν από το αβέβαιο, φετινό ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του Μικέλ Αρτέτα έως και την απομάκρυνση του άλλοτε αρχηγού των «κανονιέρηδων», Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Μάλιστα, ο προπονητής της Άρσεναλ φαίνεται πως άναψε το «πράσινο φως» για τη δημιουργία αυτού του ντοκιμαντέρ, μιας και θεώρησε πως η φετινή σεζόν αποτελεί την ιδανικότερη ευκαιρία για να παρουσιαστεί η πρόοοδος του κλαμπ στα τελευταία χρόνια.

Η αφήγηση θα γίνεται από τον δημοφιλή ηθοποιό και νικητή Όσκαρ, τον Ντάνιελ Καλούγια, που «χάρισε» τη φωνή του και σε άλλες παραγωγές, όπως το Get out, Black Panther και Judas and the Black Messiah. Περιττό να σημειωθεί πως είναι μεγάλος οπαδός της Άρσεναλ, κάτι που είχε καταστήσει σαφές, όταν αναφέρθηκε στη «μισητή» αντίπαλο του Λονδίνου, την Τότεναμ, ως «η ομάδα που δεν πρέπει να αναφέρεται» και «Βόλντερμορτ της Premier League».

Σημειώνεται πως η ακριβής ημερομηνία της πρώτης προβολής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αλλά πιθανολογείται πως θα γίνει στις αρχές της νέας αγωνιστικής περιόδου του αγγλικού πρωταθλήματος, το οποίο θα ξεκινήσει νωρίτερα τη σεζόν 2022/23, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρέπει να αναμένουμε την προβολή του πριν τον ερχόμενο Αύγουστο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0