TV or not TV

Πατέρας Άλκη: «Δεν θέλω εκδίκηση, θέλω δικαίωση - Αποδέχομαι τη συγγνώμη τους» (video)

Πατέρας Άλκη: «Δεν θέλω εκδίκηση, θέλω δικαίωση - Αποδέχομαι τη συγγνώμη τους» (video)
Σε κλιμα συγκίνησης διεξήχθη ο φιλικός αγώνας μεταξύ Καβάλας και Δράμας στη μνήμη του 19χρονου Άλκη το μεσημέρι της Πέμπτης (10/2).
Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται για το «ημίχρονο αγάπης» στη μνήμη του 19χρονου μετά από πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη ο οποίος απηύθηνε την πρόσκληση στις δύο ομάδες.

Το παρών στο γήπεδο έδωσε ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός, όπως αναφέρει το kavalanews.gr, ο οποίος συγκλόνισε με τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι θα αποδεχθεί τη συγγνώμη των κατηγορουμένων αν του τη ζητήσουν.

«Δεν θέλω εκδίκηση. Θέλω δικαίωση. Θα ήθελα να τους δώσω το χέρι και να τους δώσω συλληπητήρια γιατί δεν έδωσαν την ευκαιρία να κάνουν τον Άλκη φίλο τους», είπε.

Για τη διεξαγωγή του φιλικού και την παρουσία του στην Καβάλα είπε ότι: «Δεν ήθελα να μείνω μόνο σε σκέψεις και λόγια. Θα το κάνω αγώνα ζωής. Θέλω να αλλάξουμε τα ήθη μας. Έχουμε φθάσει ως Ελλάδα σε ένα χαμηλό σημείο. Βλέπουμε τον αγώνα σαν ένα νέο ξεκίνημα».

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης τόνισε: «Είμαστε συγκινημένοι που υποδεχόμαστε τον πατέρα του Άλκη. Ο κ. Καμπανός μας τιμά σήμερα. Οι γονείς του Άλκηδίδαξαν πολιτισμό και ηθικές αξίες».

Δηλώσεις έκανε επίσης και ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ που υπογράμμισε ότι «Δραμινοί και Καβαλιώτες το κάνουμε πράξη σήμερα: Λέμε όχι στη βία. Η θυσία του Άλκη να είναι το τέλος ενός κακού που μας ταλαιπωρεί χρόνια τώρα».

Οι παίκτες με μαύρα περιβραχιόνια κατέθεσαν στεφάνι και από ένα λευκό λουλούδι στη μνήμη του Άλκη.




Πηγή: ThessToday.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0