TV or not TV

Rise: Μέσα στο 2022 θα κυκλοφορήσει η ταινία της Disney+ για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Rise: Μέσα στο 2022 θα κυκλοφορήσει η ταινία της Disney+ για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Πλησιάζει η ώρα πoυ θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη η ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Μέσα στο 2022 αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Disney+ η ταινία «Rise», η οποία θα απεικονίζει τη συναρπαστική ιστορία ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειας του, από τα δύσκολα χρόνια στα Σεπόλια, μέχρι την μετακόμιση στο Μιλγουόκι και την απόλυτη καταξίωση στο NBA με τους Μπακς.

Υπεύθυνοι για την παραγωγή της ταινίας είναι οι Ακίν Ομοτόσο, Μπέρνι Γκόλντμαν (σσ. ήταν και παραγωγός της ταινίας “300”), ο ίδιος ο Γιάννης και δύο ακόμα Έλληνες, οι Ανδρέας Δημητρίου και Μιχάλης Φούτρας, οι οποίοι αποτελούν τους εκπροσώπους του Ροναλντίνιο στην Ευρώπη!

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα ενσαρκώσει ο Νιγηριανής καταγωγής Ούτσε Αγκάντα, ο οποίος ζούσε στο Νιού Τζέρσεϊ και εργαζόταν σε ένα πρατήριο βενζίνης WaWa, όταν είδε στα social media την ανάρτηση του αστέρα των Μπακς, για το casting της ταινίας. Μάλιστα, ο αδερφός του, Ραλ Αγκάντα, θα είναι αυτός που θα παίξει τον ρόλο του Θανάση Αντετοκούνμπο.


«Είμαι ενθουσιασμένος και είναι τιμή μου που η Disney+ μεταφέρει την ιστορία της οικογένειάς μου σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω ότι θα εμπνεύσει όσους βρίσκονται σε παρόμοιες συνθήκες, ώστε να διατηρήσουν την πίστη τους, να παραμείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή»
, έχει δηλώσει σχετικά με το όλο εγχείρημα ο «Greek Freak».

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0