TV or not TV

10 χρόνια «PICK 'N ROLL»: Η μοναδική ελληνική εκπομπή αφιερωμένη στο μπάσκετ επιστρέφει στην COSMOTE TV

10 χρόνια «PICK 'N ROLL»: Η μοναδική ελληνική εκπομπή αφιερωμένη στο μπάσκετ επιστρέφει στην COSMOTE TV

Το «PICK'NROLL», η μοναδική ελληνική εκπομπή αφιερωμένη στον κόσμο του μπάσκετ, επιστρέφει για 10η συνεχή σεζόν στην COSMOTETV, την Τρίτη 5/10 στις 18.00 (COSMOTESPORT4HD & επίσημο YouTube κανάλι COSMOTETV).

 

«Ποδαρικό» στην πρώτη εκπομπή της σεζόν θα κάνει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Βαγγέλης Λιόλιος. Ο Βασίλης Σκουντής θα υποδεχθεί στο στούντιο της COSMOTE TV τον νέο επικεφαλής της ΕΟΚ και θα μιλήσει μαζί του για τα σχέδιά του, την επόμενη μέρα της Εθνικής Ελλάδας και για το μέλλον του μπάσκετ στη χώρα μας.

Το πρόγραμμα του «PICK 'N ROLL» περιλαμβάνει, επίσης, αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις κορυφαίων παικτών από τα ελληνικά και διεθνή παρκέ.

Ο «Hall Of famer» Τόνι Κούκοτς μιλάει στον Άρη Μπάρκα για τις μονομαχίες του απέναντι στον Νίκο Γκάλη και τον Άρη της δεκαετίας του 80’, ενώ συγκρίνει τον εαυτό του με τους σημερινούς αστέρες των παρκέ, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς.

Ο ομογενής διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Τάιλερ Ντόρσεϊ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρήγα Δάρδαλη, δηλώνει ανυπόμονος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και εκφράζει την επιθυμία του να παίξει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Τζέρεμι Έβανς του Παναθηναϊκού αποκαλύπτει στον Κώστα Κατέβα άγνωστες πτυχές της καριέρας του. Πώς κατάφερε να «ξεχωρίσει» στο ΝΒΑ, αλλά και να κερδίσει τον διαγωνισμό καρφωμάτων, πότε ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ για να δει αγώνα του Παναθηναϊκού και τι πραγματικά συνέβη ένα χρόνο πριν με τους «ερυθρόλευκους».

Για μία ακόμη σεζόν ο Έλληνας προπονητής Χρήστος Μαρμαρινός θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές του «PICK ‘N ROLL», αναλύοντας μέσω γραφικών συστήματα και φάσεις από τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάσκετ του κόσμου.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0