TV or not TV

Bwin TOURNAMENT AGAINST COVID19: Aποκλειστική μετάδοση από τα κανάλια Novasports

Bwin TOURNAMENT AGAINST COVID19: Aποκλειστική μετάδοση από τα κανάλια Novasports
Με τη συμμετοχή ακόμη των Μονακό, Λαυρίου και Περιστερίου το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα αποκαλυπτήρια του φετινού Ολυμπιακού στο μπάσκετ είναι αποκλειστικά στο παρκέ του Novasports! Οι φίλοι του μπάσκετ, το διήμερο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports, το σημαντικό φιλικό τουρνουά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στη μάχη κατά της πανδημίας“bwin TOURNAMENT AGAINST COVID – 19” που διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός με τη συμμετοχή της Μονακό, του Λαυρίου και του Περιστερίου και θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνη και Φιλίας.

Οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Τόμας Γουόκαπ και τα υπόλοιπα νέα αποκτήματα των «ερυθρόλευκων» μαζί με τον αρχηγό Γιώργο Πρίντεζη, τον Σάσα Βεζένκοφ και τους υπόλοιπους αστέρες της ομάδας, αποκαλύπτονται μπροστά στους φιλάθλους τους.

Η φιλόδοξη Μονακό που φέτος θα λάβει μέρος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, στην EuroLeague, το Λαύριο, ομάδα – αποκάλυψη της περσινής Basket League και η ιστορική ομάδα του Περιστερίου, θα γεμίσουν με καλάθια, τρίποντα και καρφώματα το Novasports Prime το Σαββατοκύριακο 4-5 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων στο Novasports Prime (θέση 300) και σε περιγραφές των Χρήστου Καούρη, Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη, έχει ως εξής:

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου

18:00 Μονακό – Περιστέρι 

20:30 Ολυμπιακός – Λαύριο 

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου

18:00 Μικρός Τελικός

20:30 Τελικός

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0