Τένις

Σβιόντεκ – Σάκκαρη 2-0: Δεν τα κατάφερε και παραδόθηκε δίχως αντίσταση σε 77 λεπτά! (video)

Σβιόντεκ – Σάκκαρη 2-0: Δεν τα κατάφερε και παραδόθηκε δίχως αντίσταση σε 77 λεπτά! (video)

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο του Indian Wells απέναντι στην καταιγιστική Ίγκα Σβιόντεκ που την «καθάρισε» άνετα με 2-0 σετ στον τελικό.

Ίγκα Σβιόντεκ και Μαρία Σάκκαρη ρίχτηκαν στη… μάχη για τον τίτλο του Indian Wells με τις δύο τενίστριες να έχουν συναντηθεί ξανά στον τελικό του 2022 με την Πολωνή τότε να στέφεται νικήτρια με 6-4, 6-1.

Η Νο1 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη το έκανε ξανά και πανηγύρισε το τρόπαιο με 2-0 σετ ισοφαρίζοντας τις μεταξύ τους συναντήσεις σε 3-3. 

Το Ματς

Η Σβιόντεκ ξεκίνησε πολύ δυναμικά παίρνοντας άνετα τρία σερί games διευρύνοντας το προβάδισμα της σε 3-0. Η Ελληνίδα τενίστρια με την σειρά της βρήκε ρυθμό στο ματς κάνοντας το break που χρειαζόταν απαντώντας με τρία σερί games κι εκείνη.

Το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε ξανά κεφάλι για το 4-3, όμως η Σάκκαρη δεν την άφησε να ξεφύγει ισοφαρίζοντας σε 4-4. Η Σβιόντεκ, όμως, πήρε τα επόμενα δύο games κλείνοντας νικηφόρα το πρώτο σετ.

Όπως ακριβώς και στο πρώτο σετ η Σβιόντεκ έκανε break και προηγήθηκε με 3-0. Η Πολωνή τενίστρια συνέχιζε δίχως να βλέπει αντίδραση από την Σάκκαρη η οποία παραδόθηκε στην καταιγιστική της αντίπαλο.

Τα σετ: 6-4, 6-0

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0