Τένις

Indian Wells: Η Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκαρσιά και προκρίθηκε στις «16»! (video)

Indian Wells: Η Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκαρσιά και προκρίθηκε στις «16»! (video)

Η Μαρία Σακκάρη, που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, πήρε τη νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-4) απέναντι στη Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσιά και προκρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη φάση των «16» του Indian Wells.

Μετά την πρόκρισή της επί της Ντιάνα Σνάιντερ (2-1 σετ) στην προηγούμενη φάση του Indian Wells των Ηνωμένων Πολιτειών, η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) προσπέρασε και το εμπόδιο της Καρολίν Γκαρσιά (Νο26), συνεχίζοντας την πορεία της στη διοργάνωση.


Παρότι η Ελληνίδα τενίστρια δέχθηκε break από την αντίπαλό της και ξεκίνησε το πρώτο σετ χάνοντας 0-2 στα games, πάτησε «γκάζι» και ανέτρεψε την κατάσταση. Έκανε δύο δικά της break και «λύγισε» τη Γαλλίδα παίρνοντας το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη ξεκίνησε με φόρα, έκανε με το «καλημέρα» δύο breaks και βρέθηκε να προηγείται με 3-0. Από εκεί και πέρα, ήλεγξε την κατάσταση και εκμεταλλεύτηκε τα πολλά αβίαστα λάθη της Γκαρσιά. Δεν της άφησε περιθώριο να επιστρέψει στο παιχνίδι, χάνοντας μόλις τέσσερις πόντους σε δικά της σερβίς. Η Σάκκαρη κράτησε το προβάδισμα, έκανε το 6-4 και πήρε το ματς με 2-0 σετ.


Επόμενή της αντίπαλος στη φάση των «16» της διοργάνωσης θα είναι η Γαλλίδα Ντιάν Παρί (Νο61), με την οποία δεν έχει βρεθεί ποτέ αντιμέτωπη στο παρελθόν. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Σάκκαρη πήρε την πρόκριση στην εν λόγω φάση του θεσμού και, μάλιστα, η τρίτη συνεχόμενη. Πέρυσι, είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0