Τένις

Αποσύρθηκε ο Ναδάλ από το Indian Wells: «Δεν μπορώ να λέω ψέματα!»

Αποσύρθηκε ο Ναδάλ από το Indian Wells: «Δεν μπορώ να λέω ψέματα!»

Ο Ράφαελ Ναδάλ έχει ανακοινώσει πως το 2024 θα αποσυρθεί από το τένις και το κοινό, δεν θα τον απολαύσει σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά της σεζόν.

Ο Ράφαελ Ναδάλ ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς στον πρώτο γύρο του Indian Wells, αλλά κάτι τέτοιο, δεν θα συμβεί.

Ο 37χρονος θρύλος του τένις, ανακοίνωσε με μήνυμά του στα social media, πως αποχωρεί από το τουρνουά, κρίνοντας πως δεν είναι έτοιμος ακόμη να ανταποκριθεί στο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα του 2023, σε συνέντευξη Τύπου, είχε ανακοινώσει πως το 2024 θα αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση, ρίχνοντας «αυλαία» σε μία θρυλική καριέρα.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

«Με μεγάλη θλίψη πρέπει να αποσυρθώ από αυτό το καταπληκτικό τουρνουά.

Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ αυτό το μέρος και πόσο πολύ αγαπώ να παίζω στο Indian Wells. Αυτός είναι επίσης ένας από τους λόγους που ήρθα πολύ νωρίς στην έρημο για να εξασκηθώ και να προσπαθήσω να ετοιμαστώ.

Δούλεψα σκληρά και εξασκούμαι και όλοι ξέρετε ότι έδωσα ένα τεστ αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν είμαι έτοιμος να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

Δεν είναι εύκολη απόφαση, είναι δύσκολη στην πραγματικότητα αλλά δεν μπορώ να λέω ψέματα στον εαυτό μου και να κοροϊδέψω τους χιλιάδες θαυμαστές.

Θα μου λείψετε όλοι και είμαι σίγουρη ότι το τουρνουά θα έχει μεγάλη επιτυχία».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0