Τένις

Ναδάλ και Αλκαράθ έτοιμοι για την… υπερπαραγωγή του «Netflix Slam»!

Ναδάλ και Αλκαράθ έτοιμοι για την… υπερπαραγωγή του «Netflix Slam»!

Το μεγάλο «ραντεβού» που θα καλύψει live το Netflix, ανάμεσα σε Ραφαέλ Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ, είναι εδώ!

Ήρθε η ώρα για την υπερπαραγωγή του «Netflix Slam»! Ραφαέλ Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ αναμετρώνται απόψε (03/ 03, 22:30) στο Λας Βέγκας, στον πρώτο αγώνα που θα μεταδοθεί σε live streaming από το Netflix!

Εδώ και μήνες το παιχνίδι αυτό αναμενόταν με αδημονία, τόσο λόγω των δύο σπουδαίων αντιπάλων, όσο και λόγω της τρομερής καινοτομίας του Netflix.


Η «Michelob Ultra Arena», που θα φιλοξενήσει την... τιτανομαχία, βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του μεγαλειώδους καζίνο «Mandalay Bay Resort», και αναμένεται να γεμίσει από 12.000 θεατές.

Το Netflix ανακοίνωσε πως στην ισπανική μετάδοση θα συμμετέχουν οι σπουδαίοι Νταβίντ Φερέρ και Φελισιάνο Λόπεζ, ενώ η αγγλική θα στηριχτεί πάνω στους «θρύλους» Άντι Ρόντικ και Αντρέ Αγκάσι! Την ίδια στιγμή, ο Πάου Γκασόλ εκτέλεσε... χρέη σχολιαστή για τη Marca!

 


Ο Ναδάλ έχει να αγωνιστεί από τις αρχές του έτους λόγω τραυματισμού, ενώ για τον ίδιο λόγο, ο Αλκαράθ είχε αποχωρήσει από το τελευταίο του τουρνουά στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά και οι δυο δε θα μπορούσαν να απουσιάσουν από το μεγάλο «ραντεβού»!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0