Τένις

Ο Τσιτσιπάς «ξέχασε» τον... Πινέδα, αλλά στο Μεξικό πήγε για κάτι μεγαλύτερο του τένις! (video)

Ο Τσιτσιπάς «ξέχασε» τον... Πινέδα, αλλά στο Μεξικό πήγε για κάτι μεγαλύτερο του τένις! (video)

Πρεμιέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Ακαπούλκο, με κάθε του ματς, να έχει... διπλή αξία!

Στο Μεξικό και συγκεκριμένα στο Ακαπούλκο βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για το μεγάλο τουρνουά που διεξάγεται στη χώρα.

Η πρεμιέρα του έχει οριστεί για τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/02, 02:00, ώρα Ελλάδας), με αντίπαλο τον Ρόμαν Σαφιούλιν και κάθε του ματς, θα έχει διπλό ενδιαφέρον, καθώς ανακοίνωσε πως για κάθε άσο του, θα προσφέρει 1000 δολάρια στο «Πρόγραμμα Ανακούφισης» του Ακαπούλκο.

Πρόκειται για μία σειρά δράσεων, ώστε να επουλωθούν οι πληγές από τον καταστροφικό σεισμό «Otis», που τον Οκτώβριο του 2023, επηρέασε 250.000 οικογένειες.

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε αυτήν τη δωρεά, φορώντας μία ζακέτα στα χρώματα της εθνικής ομάδας του Μεξικού.

Ρωτήθηκε, λοιπόν, ποιον Μεξικανό ποδοσφαιριστή γνωρίζει και παρότι υποστηρίζει την ΑΕΚ, άρα η λογική απάντηση θα ήταν «Πινέδα», το μυαλό του πήγε πρώτα στον Ραούλ Χιμένες της Γουλβς!

Κρίνοντας, πάντως, από το πόσο συχνά αναφέρεται στην ΑΕΚ και πως σε κάθε ευκαιρία βρίσκεται στο γήπεδό της, μάλλον «πιάστηκε» απροετοίμαστος!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0