Τένις

Ο προπονητής του Ναδάλ έδωσε «update» για την κατάστασή του

Ο προπονητής του Ναδάλ έδωσε «update» για την κατάστασή του
Ο προπονητής του Ραφαέλ Ναδάλ, Κάρλος Μογιά, μίλησε για την κατάσταση του Ισπανού θρύλου, ενόψει της επικείμενης συμμετοχής του στο τουρνουά της Ντόχα.
Ο Ράφαελ Ναδάλ ετοιμάζεται να επιστρέψει στα court, πράγμα που έχει κάνει τόσες και τόσες φορές μετά από τραυματισμούς. Ο προπονητής του, Kάρλος Μογιά, μίλησε για την πρόοδό του, αποκαλύπτοντας πως σκοπεύει να αγωνιστεί στο τουρνουά της Ντόχα, αλλά όχι σε αυτό του Ντουμπάι, για το οποίο δεν έλαβε «wild card».


Αναλυτικά, ο Ισπανός cach τόνισε:

«Ο Ράφα βελτιώνεται. Είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να είμαστε. Αρχίζουμε σιγά-σιγά να μπαίνουμε και πάλι σε ρυθμό προπόνησης. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά ήταν αρκετά σοβαρό για να μην παίξει στο Australian Open, το οποίο ήταν ένας από τους μεγάλους του στόχους για φέτος. Με αυτούς τους δύσκολους μήνες που πέρασε είδε τον εαυτό του τόσο κοντά στην επιστροφή και συνέβη αυτό. Είναι πολύ κρίμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τραυματισμού χρειάζεται μια αποχή 3-4 εβδομάδων. Είμαστε κατά κάποιο τρόπο τυχεροί που η θλάση δεν είχε προχωρήσει περισσότερο. Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό, ωστόσο είναι γεγονός ότι ο ψυχολογικό πλήγμα ήταν δυνατό καθώς φαινόταν προετοιμασμένος για να επανέλθει και ξαφνικά είδε και πάλι το παρελθόν μπροστά του».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0