Τένις

«Μυθική» ανατροπή κόντρα στον Μεντβέντεφ, το Australian Open στα χέρια του Σίνερ! (video)

«Μυθική» ανατροπή κόντρα στον Μεντβέντεφ, το Australian Open στα χέρια του Σίνερ! (video)

Βρέθηκε πίσω με 2-0, αλλά πάλεψε και έφτασε σε μία ασύλληπτη ανατροπή στον τελικό απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, για το πρώτο Grand Slam της καριέρας του! Ο Γιανίκ Σίνερ επικράτησε με 3-2 σετ (28/01) και έτσι, κατέκτησε τον τίτλο στο Australian Open!

Ένας απίθανος τελικός διεξήχθη στη Μελβούρνη. Ο Γιανίκ Σίνερ έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της καριέρας του και φρόντισε να το πετύχει με εντυπωσιακό τρόπο! Βρέθηκε πίσω με 2-0 από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, αλλά έπειτα, όλα κύλησαν διαφορετικά.

Ο Ιταλός έμοιαζε ασταμάτητος, πήρε τρία διαδοχικά σετ και έτσι, επικράτησε με 3-2, κάνοντας μία επική ανατροπή, για να πάρει τον τίτλο στο Australian Open!

Ο Ρώσος τενίστας ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, φτάνοντας στην κατάκτηση των πρώτων δύο σετ, αμφότερα με 6-3 games. Κάπου εκεί, «ξύπνησε» το… θηρίο στον Σίνερ!

Σαν να αποφάσισε ότι δεν ήθελε να χάσει. Και αυτό ακριβώς έκανε. Σαν… σίφουνας, κέρδισε με 6-4 το τρίτο σετ, για να ισοφαρίσει τον αγώνα σε 2-2 (6-4) και να διεκδικήσει το τρόπαιο στο πέμπτο και τελευταίο σετ.

Εκεί, δεν άλλαξε κάτι. Ο Σίνερ ήταν εντυπωσιακός, επικράτησε με 6-3 games και έφτασε στο πρώτο τρόπαιο της καριέρας του, σε Grand Slam!

Τα σετ: 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0