Τένις

«Καθάρισε» τον Αλκαράθ ο Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open

«Καθάρισε» τον Αλκαράθ ο Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ξεπέρασε το εμπόδιο του Κάρλος Αλκαράθ (3-1 σετ, 6-1, 6-3, 6-7, 6-4) και θα αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον δεύτερο ημιτελικό του Αυστραλιανού Open. Στον πρώτο ο Νόβακ Τζόκοβιτς κοντράρεται με τον Γιανίκ Σίνερ.

Τη νίκη με 3-1 σετ επί του Κάρλος Αλκαράθ πανηγύρισε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open. Εκεί θα βρει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που προηγουμένως νίκησε με 3-2 τον Χούμπερτ Χούρκατς, σε μία συγκλονιστική αναμέτρηση που διήρκησε κοντά στις τέσσερις ώρες.

O Γερμανός τενίστας πήρε το πρώτο σετ με 6-1 πετυχαίνοντας δύο breaks, όσα και στο δεύτερο κάνοντας την ανατροπή στα games από 2-3 σε 6-3. Ο Αλκαράθ έβγαλε αντίδραση στο τρίτο σετ, πήγε το παιχνίδι στο tie break, το πήρε (με 7-2) και έκανε το 2-1 στα σετ.

Στο τέταρτο σετ, ο Ζβέρεφ έκανε το κρίσιμο break στο τέλος, πέρασε μπροστά με 5-4 και στη συνέχεια έφτασε στο 6-4, παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση.

Ο δεύτερος ημιτελικός περιλαμβάνει την αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Γιανίκ Σίνερ. Αμφότεροι θα διεξαχθούν στις 26 Ιανουαρίου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0