Τένις

Κυρίαρχος ο Αλκαράθ, με Ζβέρεβ στα προημιτελικά! (video)

Κυρίαρχος ο Αλκαράθ, με Ζβέρεβ στα προημιτελικά! (video)

Ο Κάρλος Αλκαράθ επικράτησε με 3-0 σετ του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (6-4, 6-4, 6-0) και θα βρει απέναντί του τον Ζβέρεβ, σε ένα σπουδαίο προημιτελικό.

Με συνοπτικές διαδικασίες ξεπέρασε ο Αλκαράθ το εμπόδιο του Μομίρ Κετσμάνοβιτς, τον οποίο «καθάρισε» σε λιγότερο από 2 ώρες. Αντίθετα, ο Ζβέρεβ χρειάστηκε περισσότερες από 4 ώρες, για να κάμψει την αντίσταση του Κάμερον Νόρι με 3-2 σετ (7-5, 3-6, 6-3, 4-6, 7-6).

Ο Ζβέρεβ δε βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση αγωνιστικά, ενώ τα εξωαγωνιστικά θέματα που αντιμετωπίζει φαίνεται πως του προσθέτουν πίεση. Παρ’όλα αυτά, αποτελεί έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους για τον Αλκαράθ.

Στις επτά μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Γερμανός έχει καταφέρει να πάρει τέσσερις νίκες. Έχει δείξει πως μπορεί να απορροφήσει την τρομερή δύναμη των χτυπημάτων του Αλκαράθ και να τον αναγκάσει σε μεγάλα ράλι, ενώ το σερβίς είναι γι’αυτόν δυνατότερο όπλο, απ’ότι είναι για τον Ισπανό.

Το μομέντουμ δείχνει Αλκαράθ, αλλά είναι ελάχιστες οι φορές που ο Ζβέρεβ έχει παραχωρήσει μια εύκολη πρόκριση σε Grand Slam, οπότε ο προημιτελικός της Τετάρτης (24/01) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0