Τένις

United Cup: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη... έστειλαν την Ελλάδα στα προημιτελικά! (video)

United Cup: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη... έστειλαν την Ελλάδα στα προημιτελικά! (video)
Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη κατόρθωσαν να σημειώσουν ισάριθμες νίκες απέναντι σε Στίβεν Ντίεζ και Λέιλα Φερνάντες αντίστοιχα και με αυτό τον τρόπο, η Ελλάδα προκρίθηκε στα προημιτελικά του United Cup

Τσιτσιπάς - Ντίεζ 2-0 

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 (6-2, 6-3) του Στίβεν Ντίεζ και με αυτό τον τρόπο, έδειξε τον... δρόμο στη Μαρία Σάκκαρη, κάνοντας το 1-0 για την Ελλάδα, απέναντι στον Καναδά

Ο Τσιτσιπάς απλοποίησε την κατάσταση για τον εαυτό του και στα δύο σετ, αφού προηγήθηκε σε ισάριθμες περιπτώσεις με 3-0 και έχοντας συνολικά έξι άσους, κατόρθωσε να φτάσει σε μία πολύ σημαντική επικράτηση, σε μόλις μία ώρα και 17 λεπτά.

 Σάκκαρη - Φερνάντες 2-0

Μία νίκη χρειαζόταν, η Ελλάδα στα εναπομείναντα ματς με τον Καναδά και η Μαρία Σάκκαρη, με μία συγκλονιστική εμφάνιση κατόρθωσε να επικρατήσει 2-0 της Λέιλα Φερνάντες και να χαρίσει στη «γαλανόλευκη» την πρόκριση στα προημιτελικά του United Cup.

Με 7-6(2) και 6-3, η Σάκκαρη πανηγύρισε μία τεράστια νίκη και πλέον η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία, το πρωί της Παρασκευής (05/01) σε μία πολύ ενδιαφέρουσα «μάχη». 

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ελλάδα προκρίθηκε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στους «8» του θεσμού και απέναντι στη Γερμανία των Σάσα Ζβέρεφ και Αντζελίκ Κέρμπερ, θα διεκδικήσει το «εισιτήριο», για την τετράδα της διοργάνωσης. 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0