Τένις

Ο Μεντβέντεφ «έπαθε» Νάβας: Δεν έδειχνε το σκορ, αλλά κοιτούσε το νύχι του! (video)

Ο Μεντβέντεφ «έπαθε» Νάβας: Δεν έδειχνε το σκορ, αλλά κοιτούσε το νύχι του! (video)

Τι σχέση μπορεί να έχει ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Φερνάντο Νάβας, με τον τενίστα Ντανίλ Μεντβέντεφ; Τους ενώνουν κάποια… δάχτυλα!

Πώς συνδέεται ένα σκορ με ένα… νύχι και ένας ποδοσφαιριστής με έναν τενίστα; Η απάντηση βρίσκεται σε δύο ονόματα. Φερνάντο Νάβας και Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Δεν κύλησε με τον πιο ομαλό τρόπο, η αναμέτρηση του Ρώσου με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για τη φάση των «32» στο τουρνουά του Παρισιού.

Το κοινό στη γαλλική πρωτεύουσα δεν υποστήριζε τον Μεντβέντεφ, με τον ίδιο να είναι φανερά εκνευρισμένος μετά από τον αποκλεισμό του. Κατά την αποχώρησή του από το court, ύψωσε το… μεσαίο δάχτυλο προς τους φιλάθλους που βρίσκονταν στις εξέδρες, ωστόσο ερωτηθείς στη συνέχεια για το συγκεκριμένο περιστατικό, δήλωσε: «Το μεσαίο δάχτυλο; Το νύχι μου κοίταζα. Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο στο υπέροχο παριζιάνικο κοινό».

Ένα σκηνικό που φέρνει στο νου την περίπτωση του άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ. Ο Φερνάντο Νάβας, πίσω στο Νοέμβριο του 2000, είχε κάνει παρόμοια… κίνηση και με τα δύο του χέρια, σε μία αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό! Είχε μόλις δεχθεί την κόκκινη κάρτα με το σκορ στο 1-1 και μάλλον δεν το πήρε και πολύ… ψύχραιμα!

Όταν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό εισαγγελέα, λοιπόν, στην ερώτηση για τον λόγο που προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, ισχυρίστηκε: «Για να δείξω το σκορ, που ήταν 1-1»! Με τον Νάβας μάλιστα τελικά να αθωώνεται!

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 8:00, στο παρακάτω βίντεο:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0