Τένις

Σάκκαρη: «Ευχαριστώ όσους ήρθαν εδώ και με τέτοια ζέστη»

Σάκκαρη: «Ευχαριστώ όσους ήρθαν εδώ και με τέτοια ζέστη»
Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Open της Γουαδαλαχάρα και εξέφρασε την ευγνωμωσύνη της σε όσους πήγαν να την παρακολουθήσουν.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν... χείμαρρος κόντρα στην Καμίλα Τζόρτζι επικρατώντας άνετα με 2-0 σετ (6-2, 6-2) με αποτέλεσμα να προκριθεί στις 8 του τουρνουά στην Γουαδαλαχάρα. Στις δηλώσεις της εξέφρασε τη χαρά για τη νίκη της και ευχαρίστησε το κοινό που πήγε να την δει μέσα στην ζέστη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σάκκαρη:

Για την νίκη της: «Πάντα είναι να παίζεις απέναντι στην Καμίλα, πολλές φορές είναι απρόβλεπτη, σκληρή και καταπληκτική παίκτρια. Είμαι ευχαριστημένη που κατάφερα να ανατρέψω την εις βάρος μου κατάσταση στο δεύτερο σετ και είμαι χαρούμενη που είμαι στα προημιτελικά».

Για το γεγονός ότι επικράτησε σε πολλά rallies με διάρκεια: «Ήταν από τους στόχους, να προσπαθήσω να παίξω μεγάλους σε διάρκειας πόντους».

 

Για την στήριξη που λαμβάνει: «Η Ελλάδα είναι μακριά από εδώ, δεν ξέρω αν είναι Έλληνες ή απλά υποστηρικτές μου, αλλά τους ευχαριστώ που ήρθαν εδώ και με τέτοια ζέστη και μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0