Τένις

Ναδάλ: «Θα μου άρεσε να γίνω πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης» (video)

Ναδάλ: «Θα μου άρεσε να γίνω πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης» (video)

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ράφα Ναδάλ σε πρόσφατες δηλώσεις του, σχετικά με την επιθυμία του να αναλάβει καθήκοντα προέδρου στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε στο Movistar+ και αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα. Από τον τραυματισμό του και το ζήτημα της επιστροφή του, μέχρι τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά και τη σκέψη του να γίνει κάποια στιγμή πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ισπανός τενίστας:

«Σκέφτομαι ότι θα μου άρεσε να γίνω πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης».

Πρόσθεσε ακόμα ότι: «Θέλω να παίξω ξανά και να είμαι και πάλι ανταγωνιστικός. Όμως, δεν περιμένω να επιστρέψω και να κερδίσω το Γαλλικό Όπεν ή τη Μελβούρνη. Δεν θέλω να αποπροσανατολίσω τον κόσμο. Έχω πλήρη επίγνωση ότι στη φάση που είμαι, αυτό είναι μια μακρινή ιδέα. Δεν λέω ότι είναι αδύνατο. Άλλωστε έχω πει πολλές φορές ότι στο τένις τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα.

Δεν είμαι απογοητευμένος αν δεν κερδίσω άλλον τίτλο για έναν απλό λόγο. Πιστεύω ότι, με τις δυνατότητές μου, έχω κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσω ότι τα πράγματα πήγανε όσο το δυνατόν καλύτερα για εμένα.

Ο Νόβακ ζει πιο έντονα σε σχέση με εμένα, σε αυτό το θέμα. Θα ήταν πιο δυσαρεστημένος αν δεν τα κατάφερνε γιατί ζει πάντα πιο έντονα. Και πιθανότατα γι’ αυτό το πέτυχε και είναι ο καλύτερος.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0