Τένις

Τσιτσιπάς: 4μιση ώρες στο court και... συνεχίζει - Ο ακούραστος Στέφανος διατηρεί ζωντανή τη «γαλανόλευκη» ελπίδα! (video)

Τσιτσιπάς: 4μιση ώρες στο court και... συνεχίζει - Ο ακούραστος Στέφανος διατηρεί ζωντανή τη «γαλανόλευκη» ελπίδα! (video)
Συγκινητικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κλείσει ήδη 4μιση ώρες στο ειδικά διαμορφωμένο court στο Καλλιμάρμαρο και συνεχίζει να παλεύει με τον Άλεξ Μόλτσαν για να στείλει Ελλάδα και Σλοβακία στο καθοριστικό τελευταίο παιχνίδι. Ισοφάρισε σε 1-1 ο Στέφανος και μεγαλώνει τη... χαραμάδα. Το BN Sports παρακολουθεί τις προσπάθειες του κορυφαίου τενίστα της «γαλανόλευκης».
Ανήμερα μιας μεγάλης γιορτής της ελληνικής ορθοδοξίας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τιμάει τις θυγατέρες της Αγίας Σοφίας, δίνοντας πίστη και ελπίδα στο ελληνικό όνειρο για πρόκριση στα playoffs του Davis Cup.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας το έχει πάρει... προσωπικά στο Καλλιμάρμαρο και η νίκη στο μονό απέναντι στον επικίνδυνο Άλεξ Μόλτσαν είναι υπεραπαραίτητη μετά την ήττα στο διπλό.

Ο Στέφανος έχει συμπληρώσει ήδη 4μιση ώρες κάτω από τον αθηναϊκό ήλιο όμως δεν... λυγίζει, ισοφαρίζοντας τον αγώνα με τον Μόλτσαν (6-7, 6-4) και επιδιώκοντας την επικράτηση στο τρίτο must-win σετ. 

Το BN Sports φυσικά είναι εκεί και σας μεταφέρει εικόνα και ήχο από τις προσπάθειες του Τσιτσιπά και της υπόλοιπης ελληνικής αποστολής.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0