Τένις

Davis Cup: Αλλάζουν χρώμα τα καθίσματα στο Καλλιμάρμαρο ελέω... Στέφανου!

Davis Cup: Αλλάζουν χρώμα τα καθίσματα στο Καλλιμάρμαρο ελέω... Στέφανου!
Τα... ενοχλητικά στο μάτι των αθλητών άσπρα καθίσματα πίσω από τις baselines δίνουν άμεσα τη θέση τους σε μπλε στο Καλλιμάρμαρο στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδα για το Davis Cup, με την Ομοσπονδία να εισακούει τα παράπονα του Στέφανου Τσιτσιπά και τη δυσαρέσκεια των Σλοβάκων. Το BN Sports έχει το παρασκήνιο του ενοχλημένου Στέφανου.
Το ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο φόρεσε τα... καλά του και διαμορφώθηκε για να υποδεχθεί την ελληνική ομάδα αντισφαίρισης και τη σλοβακική στο δρόμο για τα playoffs του Davis Cup. 

Ένα διήμερο στο κέντρο της Αθήνας γεμάτο τένις, υψηλές θερμοκρασίες, γαλανόλευκες σημαίες. Το τέλος της πρώτης ημέρας βρήκε Ελλάδα και Σλοβακία στα ίσα (1-1) με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βγάζει αντίδραση και να απαντά, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για την Κυριακή (17/9).

Πέρα όμως από τη ζέστη που ολοένα και... φούντωνε, άπαντες σημείωσαν μία αστοχία από πλευράς διοργανωτών. Και αυτή είχε να κάνει με το χρώμα των καθισμάτων.

Πίσως από τις baselines τοποθετήθηκαν άσπρα καθίσματα που σε συνδυασμό με τον έντονο ήλιο, δυσκόλευαν αρκετά το έργο των αθλητών που «έχαναν» το μπαλάκι σε ορισμένες περιπτώσεις. Ο πιο αναγνωρίσμος αθλητής της διοργάνωσης, Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε και εκείνος τα παράπονά του για την επιλογή αυτή, τονίζοντας στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και όσους επημελήθηκαν το διήμερο αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BN Sports  που ήταν εκεί: «Δεν είμαστε κατηγορία junior. Είναι δυνατόν; Δεν βοηθούν καθόλου τα άσπρα καθίσματα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Σλοβάκοι, αθλητές και δημοσιογράφοι, οι οποίοι εξέφρασαν την απορία τους για την επιλογή αυτή. Η έντονη δυσαρέσκεια έφερε φυσικά και δραστικές λύσεις με την ΕΦΟΑ να ενημερώνει άμεσα μετά το τέλος της πρώτης μέρας την εταιρία που τοποθέτησε τα καθίσματα πως πρέπει να αντικατασταθούν. Κάπως έτσι το Καλλιμάρμαρο την Κυριακή (17/9) πίσω από το court θα έχει μπλε χρώματος.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0