Τένις

Στα προημιτελικά η Σάκκαρη - Εγκατέλειψε η Οσόριο!

Στα προημιτελικά η Σάκκαρη - Εγκατέλειψε η Οσόριο!
Ένας τραυματισμός της Καμίλα Οσόριο στο δεύτερο σετ ήταν η αιτία για να εγκαταλείψει η Κολομβιανή την αναμέτρηση, με την Μαρία Σάκκαρη να παίρνει την πρόκριση στους «8» του Σαν Ντιέγκο.
Δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί ποτέ ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Καμίλα Οσόριο, αφού κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ η Κολομβιανή ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρίσει από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Ως εκείνο το σημείο του παιχνιδιού η Ελληνίδα τενίστρια προηγούταν με 1-0 από το πρώτο σετ (6-3), ενώ την στιγμή της απόσυρσης της αντιπάλου της το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2 στο δεύτερο σετ.

Τα σερβίς ήταν αυτά που έκαναν την διαφορά στο πρώτο game του αγώνα για την Σάκκαρη, η οποία είχε εξαιρετικές επιστροφές και ζόριζε την αντίπαλό της παίρνοντας το προβάδισμα.

Η Οσόριο ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο σετ, όμως έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα στο δεξί της πόδι και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. 



Έτσι, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Σαν Ντιέγκο όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Έμα Ναβάρο και την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0