Τένις

Τσιτσιπάς: Ο Στέφανος δοκίμασε την τύχη του και στο... μπέιζμπολ! (video)

Τσιτσιπάς: Ο Στέφανος δοκίμασε την τύχη του και στο... μπέιζμπολ! (video)
Ο πολυτάλαντος Στέφανος Τσιτσιπάς, δεν έχασε την ευκαιρία βρισκόμενος στη Νέα Υόρκη να δοκιμάσει την τύχη του και στο μπέιζμπολ.
Μπορεί στο γρασίδι του Γουίμπλεντον να μη νιώθει σαν να βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον παρά τις προσπάθειές που κάνει, ωστόσο αυτό δεν τον σταματά να δοκιμάζει την τύχη του και σε άλλα σπορ που παίζονται στην εν λόγω επιφάνεια. Το έχει κάνει με το ποδόσφαιρο και τα... τσαλιμάκια του ενώ σειρά πήρε και το μπέιζμπολ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για το Αμερικανικό Όπεν (πρώτο σερβίς τη Δευτέρα 28/8) και δεν έχασε την ευκαιρία να ασχοληθεί με την εικόνα του και να κάνει πράγματα για εκείνον. Ο Έλληνας πρωταθλητής, βρέθηκε μάλιστα σε αγώνα των Μετς το βράδυ της Παρασκευής (25/8), φόρεσε τη φανέλα τους, το απαραίτητο γάντι και έδωσε το έναυσμα του αγώνα. Ο πολυσχυδής Στέφανος Τσιτσιπάς λοιπόν.
Μεταξύ άλλων βρέθηκε μαζί με την αγαπημένη του Πάολο Μπαντόσα σε δρώμενο του US Open, απαντώνας σε ερωτήσεις ο ένας για τον άλλο σε μια προσπάθεια να γνωρίσουν άπαντες το ζευγάρι καλύτερα.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0