Τένις

Αλκαράθ – Τζόκοβιτς 1-2: Θρίαμβος του «Νόλε» στο Σινσινάτι με επική ανατροπή κόντρα στο Νο.1 (video)

Αλκαράθ – Τζόκοβιτς 1-2: Θρίαμβος του «Νόλε» στο Σινσινάτι με επική ανατροπή κόντρα στο Νο.1 (video)

Απίστευτος Νόβακ Τζόκοβιτς, «λύγισε» το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ, στον τελικό του Σινσινάτι (20/8) με επική ανατροπή (1-2) μετά από 3 ώρες και 49 λεπτά αγώνα!  


Ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία ήταν αυτό μεταξύ Τζόκοβιτς και Αλκαράθ στον τελικό του Σινσινάτι, με τον Σέρβο τενίστα να παίρνει τη νίκη έχοντας προηγουμένως βρεθεί με σετ και μπρέικ πίσω.

Μέχρι τελικής πτώσεως μάχη έδωσαν οι δύο αντίπαλοι, με το παιχνίδι να διαρκεί 3 ώρες και 49 λεπτά!

Στο πρώτο σετ, ο «Νόλε» προηγήθηκε εύκολα αλλά ο 20χρονος Ισπανός απάντησε μειώνοντας σε 4-3 και στη συνέχεια κάνοντας το 1-0 την ώρα που ο Σέρβος είχε ενοχλήσεις και αποχωρούσε στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο σετ, ο Τζόκοβιτς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και έκανε πολλά λάθη. Κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα και μετά το μίνι μπρέικ (6/6) σημείωσε έναν καθοριστικό πόντο για το 1-1!

Στο τρίτο σετ η ψυχολογία του «Νόλε» είχε εμφανώς ανέβει. Έδειξε ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που είχε παρουσιάσει στην αρχή της αναμέτρησης. Ο Αλκαράθ μείωσε σε 5-4 και διατήρησε τις ελπίδες του μετά από τα λάθη του Σέρβου, ωστόσο εκείνος δεν το έβαζε κάτω παρά τις κράμπες στα χέρια του.

Πήρε προβάδισμα με 3-0, το οποίο έχασε από τον επίμονο Αλκαράθ. Τα γκέιμ ήταν στο 4/4 όταν ο Τζόκοβιτς σημείωσε τρεις πόντους σερί φτάνοντας σε μία τεράστια νίκη κόντρα σε όλα τα δεδομένα.

Ένας απολαυστικός αγώνας με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να κατακτά τον τρίτο του τίτλο στο τουνρουά, απέναντι στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0