Τένις

Σβιόντεκ – Μούχοβα 2-1: Η Πολωνή κατέκτησε το τρίτο της Roland Garros μετά από έναν αγώνα… μαραθώνιο! (video)

Σβιόντεκ – Μούχοβα 2-1: Η Πολωνή κατέκτησε το τρίτο της Roland Garros μετά από έναν αγώνα… μαραθώνιο! (video)

Η ασυναγώνιστη Ίγκα Σβιόντεκ επικράτησε επί της Καρολίνα Μούχοβα με 2-1 σετ και κατέκτησε τον τίτλο του Roland Garros για τρίτη φορά στην καριέρα της.


Παρά το ότι η Πολωνή ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη στον τελικό του Roland Garros (10/6), και μέχρι εκείνο τη σημείο του διαγωνισμού δεν είχε χάσει ούτε ένα σετ, η Τσέχα τενίστρια της έβαλε δύσκολα...

Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης προηγήθηκε εύκολα με 3-0 games στην αρχή του αγώνα, και πήρε το πρώτο σετ με 6-2, χωρίς να… ιδρώσει ιδιαίτερα.

Στη συνέχεια, η αντίπαλός της άρχισε σταδιακά να ανακάμπτει και ισοφάρισε με 3-3 games. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της, έφερε τελικά το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1 στα σετ.

Στο τρίτο σετ η υπεροχή της Μούχοβα ήταν εμφανής καθώς αρχικά προηγήθηκε με 2-0 αλλά η Σβίοντεκ δεν θα κατέθετε τόσο εύκολα τα όπλα και απάντησε γρήγορα.

Η Πολωνή τενίστρια έκανε ένα κομβικής σημασίας break στο τέλος του τρίτου σετ, με την αντίπαλό της να μην βγάζει αντίδραση.

Μετά από έναν αγώνα που διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες, η Σβιόντεκ νίκησε με 2-1 και υπερασπίστηκε τον τίτλο της , έχοντας κατακτήσει το τρίτο Roland Garros της καριέρας της, σε ηλικία μόλις 22 ετών.    

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0