Τένις

Τζόκοβιτς για Αλκαράθ: «Σέβομαι το ότι έπαιξε με πρόβλημα μέχρι τέλους και δεν τα παράτησε»

Τζόκοβιτς για Αλκαράθ: «Σέβομαι το ότι έπαιξε με πρόβλημα μέχρι τέλους και δεν τα παράτησε»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του, Κάρλος Αλκαράθ, λέγοντας πως του αξίζει μόνο σεβασμός που παρά τον τραυματισμό του, έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και πάλεψε.  

Ο αγώνας μεταξύ Αλκαράθ και Τζόκοβιτς ήταν ο ορισμός του fair play, με τον Σέρβο τενίστα να χειροκροτεί τον 20χρονο Ισπανό μετά από έναν εξαιρετικό πόντο, ενώ στη συνέχεια όταν ο αντίπαλός τους τραυματίστηκε έτρεξε να βεβαιωθεί πως είναι καλά.

Μετά το ματς, ο «Νόλε» μίλησε για τον νεαρό υπερταλαντούχο τενίστα, λέγοντας:

«Του είπα στο τέλος στο φιλέ ότι είναι πολύ νέος και έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να κερδίσει πολλές φορές αυτό το τουρνουά. Είναι απίστευτος παίκτης και πολύ καλό παιδί. Είναι σκληρό να τελειώνει έτσι το ματς και να μη ξέρει αν πρέπει να σταματήσει και φυσικά σε κανέναν δεν αρέσει να κερδίζει έναν αγώνα με αυτόν τον τρόπο. Συγχαρητήρια στον Κάρλος όμως, σέβομαι το ότι έπαιξε ως το τέλος με πρόβλημα και δεν παράτησε το ματς. 

Ήταν ένα αμφίρροπο ματς και έγινε αυτό με τον τραυματισμό του… Από εκεί και πέρα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος αν και έβλεπα ότι έχει πρόβλημα. Ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα ο Κάρλος και να μην είναι σοβαρό. Στο πρώτο 1,5 σετ έπαιζα καλά. μετά φάνηκε ότι ήταν καλύτερος ο Κάρλος, αλλά έπρεπε να παίξω πιο επιθετικά. Ξέρω ότι του αρέσει να παίζει αυτός με αυτό το στυλ. Παίζει με ένταση και έπρεπε να το ματσάρω αυτό και να το κάνω καλύτερα. Είμαι περήφανος που έφτασα σε έναν ακόμη τελικό.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0