Τένις

Κάρλος Αλκαράθ - Στέφανος Τσιτσιπάς 3-0: Ανυπέρβλητο «εμπόδιο» ο Ισπανός και εύκολη πρόκριση για τον ημιτελικό (video)

Κάρλος Αλκαράθ - Στέφανος Τσιτσιπάς 3-0: Ανυπέρβλητο «εμπόδιο» ο Ισπανός και εύκολη πρόκριση για τον ημιτελικό (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στο Κάρλος Αλκαράθ και έχασε με «καθαρό» σκορ 3-0, αποχαιρετώντας την διοργάνωση.

Κυρίαρχος σε όλους τους τομείς ο Αλκαράθ απέναντι στον Τσιτσιπά και με νίκη 3-0 πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Roland Garros όπου θα συναντήσει τον Νόβαν Τζόκοβιτς.

Ο 20χρονος Ισπανός ήταν «σίφουνας» απέναντι στον Έλληνα τενίστα και πήρε με άνεση τα πρώτα δύο σετ (6-2, 6-1) και παρά την αντίσταση που κατέβαλε ο Στέφανος στο τελευταίο δεν κατάφερε να αποτρέψει το αναπόφευκτο και έχασε με 7-6.

Στο πρώτο σετ ο Αλκαράθ ήταν καταιγιστικός και με δύο break στο 3ο και το 7ο game κατάφερε να επιβληθεί επί του Τσιτσιπά και επικράτησε με 6-2.

Στο δεύτερο ο δυναμισμός του Ισπανού ήταν ακόμη πιο έντονος και με συνολικά τρία break πήρε το σετ με 6-1 με τον Στέφανο να μην μπορεί να βρει λύσεις στο παιχνίδι του Αλκαράθ.

Το τρίτο και τελευταίο σετ ήταν το πιο ανταγωνιστικό από όλα με τον Τσιτσιπά να πετυχαίνει το πρώτο του break στην αναμέτρηση και να στέλνει το παιχνίδι σε tie-break. Βέβαια εκεί δεν είχε τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα και ο Αλκαράθ πήρε το σετ με σκορ 7-5 και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του Roland Garros.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0