Τένις

Roland Garros: Deja vu για τη Σάκκαρη και πρόωρος αποκλεισμός από την ίδια αντίπαλο!

Roland Garros: Deja vu για τη Σάκκαρη και πρόωρος αποκλεισμός από την ίδια αντίπαλο!
Σε «κακό δαίμονα» της Μαρίας Σάκκαρη στο Γαλλικό Όπεν έχει εξελιχθεί η Καρολίνα Μούχοβα, η οποία την απέκλεισε ξανά στα ίδια court. Κίνδυνος για να πέσει ακόμα και εκτός Top-10 η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.
Το έκανε ξανά, αυτή τη φορά από τον πρώτο κιόλας γύρο. Η Καρολίνα Μούχοβα άφησε την Μαρία Σάκκαρη από πολύ νωρίς εκτός συνέχειας του Roland Garros, σαν σε επανάληψη της περσινής έκπληξης. Πλέον η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία μπήκε σαν Νο8 στο τουρνουά, κινδυνεύει με την εξέλιξη αυτή να «πέσει» από την πρώτη 10αδα.
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα, θέλοντας να δείξει από την αρχή, ποια είναι το... αφεντικό, όμως η Τσέχα παρέμεινε εξαιρετικά ψύχραιμη στα κρίσιμα και σε μία ακόμα κλειστή αναμέτρηση μεταξύ τους, ήταν εκείνη που στο τέλος χαμογέλασε.

Στο πρώτο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε με 3-0 (δύο love game), όμως άμεσα απώλεσε ότι κέρδισε. Η Μούχοβα πήρε πίσω το break και σερβίροντας καλά, έφερε το ματς στα ίσα (3-3 games). H Σάκκαρη έστω και δύσκολα έκανε το 4-3 και έφτασε κοντά (δύο break point) στο να αποκτήσει και πάλι προβάδισμα, όμως δεν τα κατάφερε. Οι δύο αθλήτριες έσπασαν το σερβίς της αντιπάλου τους στα κρίσιμα και οδηγήθηκαν σε tie break, εκεί που ήταν πιο ψύχραιμη η Τσέχα και έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο σετ και με την πίεση στη μεριά της Νο8 του κόσμου, οι δυο τους πήγαιναν χέρι-χέρι αφού η Μαρία δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί διπλό break point. Η Τσέχα θα μπορούσε να κλείσει τον αγώνα στο 6-4 όμως η Σάκκαρη δεν της το επέστρεψε, αποσοβώντας 2 match point. 

Παρόλα αυτά η Τσέχα κράτησε το σερβίς της με όμορφο drop shot και αποφεύγοντας ένα ακόμα tie break, έκανε την έκπληξη και πέταξε και πάλι εκτός συνέχειας την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0