Τένις

Τσιτσιπάς για το διαζύγιο με Φιλιππούση: «Όσοι λιγότερο, τόσο το καλύτερο»

Τσιτσιπάς για το διαζύγιο με Φιλιππούση: «Όσοι λιγότερο, τόσο το καλύτερο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε σχετικά με την λήξη της συνεργασίας του με τον Μαρκ Φιλιππούση.

Ο Μαρκ Φιλιππούσης πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το τεχνικό τιμ του Στέφανου Τσιτσιπά και ο Έλληνας τενίστας θέλησε να «ρίξει φως» σε αυτή τη λήξη της συνεργασίας.

Λίγο πριν ριχτεί στα κορτ του Παρισιού για το Ρολάν Γκαρός, ο Τσιτσιπάς εξήγησε ότι θέλησε να μειώσει τους ανθρώπους που βρίσκονται στο «box» του κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς δεν είναι εύκολο να έχει δύο προπονητές. Έτσι πλέον συνεχίζει με μοναδικό προπονητή τον πατέρα του.

«Δεν είναι εύκολο να έχεις δύο προπονητές στο κορτ. Ξέρω ότι είναι εκεί για να βοηθήσουν και δίνουν το καλύτερο που μπορούν, αλλά κάποιες φορές μπορεί να γίνει λίγο ταραχώδες να έχεις δύο προπονητές να μοιράζονται γνώμες. Είμαι σε μία φάση της καριέρας μου που χρειάζομαι έναν προπονητή που να μπορεί να μου παρέχει όλες τις πληροφορίες, την ανάλυση, όλα όσα χρειάζομαι για να βελτιώσω το παιχνίδι μου. ‘’Όσοι λιγότερο τόσο το καλύτερο’’, κατά τη γνώμη μου. Αγαπώ τον Μαρκ, είναι ένα φανταστικό άτομο και θα διατηρήσουμε συχνή επαφή», ήταν αναλυτικά τα λόγια του Τσιτσιπά.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0