Τένις

Ναδάλ: «Τέλος η φετινή σεζόν, θα αποσυρθώ το 2024!»

Ναδάλ: «Τέλος η φετινή σεζόν, θα αποσυρθώ το 2024!»
Ο θρύλος του παγκόσμιου τένις, Ραφαέλ Ναδάλ, ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο φετινό Roland Garros, αλλά και πως πρόθεσή του είναι να αποσυρθεί εντός του 2024.
Η πολυαναμμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Ραφαέλ Ναδάλ το μεσημέρι της Πέμπτης (18/05) στην ακαδημία του στη Μαγιόρκα, έφερε στο «φως» σπουδαίες αποκαλύψεις, όπως αναμενόταν.

Ο θρύλος του τένις και ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές που «γέννησε» ποτέ η Ισπανία, ενημέρωσε πως θα απουσιάσει από το Roland Garros, με τη φετινή σεζόν να τελειώνει από τώρα για τον ίδιο.

«Ο τραυματισμός μου στην Αυστραλία, δεν θεραπεύτηκε όπως θα περίμενα. Το Roland Garros είναι άπιαστος στόχος για εμένα. Δεν θα είμαι εκεί, μετά από πολλά χρόνια. Γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό το τουρνουά για εμένα» ανέφερε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που υπήρχαν εδώ και καιρό.

Κάπως έτσι, ο Ναδάλ θα βρεθεί εκτός Top-100 μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια και αν θα θελήσει να πάρει μέρος στο Wimbledon, θα μπορεί να γίνει μέσω wild card.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τέλος της καριέρας του, που δεν είναι τόσο μακρινό.

«Είχα πολλές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια. Πλέον, δεν είμαι έτοιμος να βρίσκομαι στο επίπεδο που θέλω. Πρέπει να βάλω μία τελεία στην καιρέρα μου. Δεν μπορώ να αναγεννήσω το σώμα μου. Θεωρώ πως ο επόμενος χρόνος, θα είναι ο τελευταίος μου.

Θέλω να παίξω, όμως, σε κάποια τουρνουά έως τότε και να πω αντίο, σε εκείνα που με σημάδεψαν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0