Τένις

Τσιτσιπάς: «Πρέπει να μειώσω τα λάθη – Έχω δυνατό αντίπαλο» (video)

Τσιτσιπάς: «Πρέπει να μειώσω τα λάθη – Έχω δυνατό αντίπαλο» (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τα στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση στο παιχνίδι του, καθώς και για τον αντίπαλό του στον επόμενό του αγώνα στο πλαίσιο του Γκραν Σλαμ στης Ρώμης.  

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο Tennis Channel σχετικά με τα στοιχεία που ο ίδιος θα ήθελε να βελτιώσει στο παιχνίδι του. Επιπλέον, πρόσθεσε πως ο επόμενος αντίπαλός του, Λορέντζο Σονέγκο, θα είναι αρκετά δυνατός εξαιτίας και του κοινού που θα έχει δίπλα του.

Ο Έλληνας τενίστας υπογράμμισε πως θα κάνει τα πάντα ώστε να φτάσει πιο κοντά στον πολυπόθητο τίτλο του Γκραν Σλαμ.  

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον τρόπο παιχνιδιού του:

«Για να φτάσω να κάνω το βήμα παραπάνω, θα πρέπει να μειώσω τα αβίαστα λάθη. Είχα ματς με τοπ παίκτες, κάποια από αυτά τελικούς, που έπαιζα αρκετά νευρικός. Αν μειώσω τα λάθη αυτά, θα νιώσω πιο άνετα. Δουλεύω πάνω σε αυτό και είναι θέμα χρόνου να το βελτιώσω. Μερικές φορές βιάζομαι να τελειώσω πόντους ή ματς και γίνονται αυτά τα λάθη. Θέλω να γίνω ένας σταθερός παίκτης όπως ήταν ο Νταβίντ Φερέρ. Δεν υπερέβαλε ποτέ, ούτε έπαιζε με μέτρια χτυπήματα. Ήταν σταθερός σε όλη του την καριέρα και έκανε το τένις να δείχνει τόσο σκληρό, αλλά και τόσο απλό ταυτόχρονα» είπε και πρόσθεσε:

«Πρέπει επίσης να δουλέψω στο σερβίς μου, αλλά και τις επιστροφές μου. Θεωρώ πως έχω κι άλλα περιθώρια βελτίωσης σε αυτόν τον τομέα. Θέλω να παίζω με βάθος, γιατί όταν το κάνω, βλέπω την διαφορά στα παιχνίδια»

Για τον αντίπαλό του:

«Εχω δυνατό αντίπαλο. Θα χρειαστεί να κάνω μία καλή αρχή γιατί ξέρω ότι ο Λορέντζο θα έχει το κοινό μαζί του και θα κάνουν… θόρυβο. Πρέπει να βγω και να παλέψω όμως. Ξέρω ότι έχω κι εγώ συμπάθειες στη Ρώμη, οπότε ελπίζω να μην πάρει όλο τον κόσμο μαζί του»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0