Τένις

Τουρνουά Ρώμης: Με νίκες συνέχισαν τα φαβορί!

Τουρνουά Ρώμης: Με νίκες συνέχισαν τα φαβορί!

Στη βροχερή Ρώμη, η αγωνιστική δράση για το τουρνουά Μasters 1000 Internazionali BNL d’ Italia συνεχίστηκε, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κλειδώνει την συνάντησή του με τον ταλαντούχο Λορέντζο Σόνεγκο. Έκαμψε με δυσκολία την αντίσταση του Ντιμιτρόφ ο «Νόλε». Προκρίθηκαν Μεντβέντεβ, Ρουντ και Νόρι. Αποχαιρέτησε πρόωρα την Ιταλία ο Τάιλερ Φριτς.

 

Με άνεση ο Στέφανος

Σε ένα παιχνίδι που λόγω βροχόπτωσης πραγματοποιήθηκε σε δύο δόσεις και ολοκληρώθηκε σήμερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσπέρασε δίχως την παραμικρή δυσκολία το «χαμηλό εμπόδιο» του Πορτογάλου Νούνο Μπόρζες και έκλεισε ραντεβού με τον Λορέντζο Σόνεγκο.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός Ιταλός τενίστας είχε κερδίσει χθες τον Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα με 2-0 σετ.

Ο Έλληνας τενίστας έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και κατά διαστήματα έπαιξε τρομερό τένις. Ασφαλώς, το επίπεδο του αντιπάλου του δεν είναι αντιπροσωπευτικό για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων ωστόσο ο Στέφανος δείχνει αποφασισμένος να επαναλάβει την περυσινή του επίδοση, όπου έφτασε ως τον τελικό της διοργάνωσης.



Ο «Νόλε» βάζει πλώρη για την 7η κατάκτησή του επί ρωμαϊκού εδάφους

Ο περυσινός νικητής και νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς αν και ζορίστηκε, ιδιαιτέρως στο δεύτερο σετ εντούτοις, κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση, προσπερνώντας το εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (με 2-1 σετ). Στη «φάση των 16», ο Νόλε θα αναμετρηθεί με τον Βρετανό Καμ Νόρι, ο οποίος άφησε εκτός συνέχειας τον Ούγγρο, Μάρτον Φούκσοβιτς.

Tα (σημαντικά) αποτελέσματα της ημέρας

Λίγο νωρίτερα, ο Νορβηγός (Νο. 4 της παγκόσμιας κατάταξης) Κάσπερ Ρουντ κέρδισε σε παιχνίδι τριών σετ τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ και θα βρει απέναντί του τον Λάζλο Τζέρε με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά.

O Ντανίλ Μεντβέντεβ αποδείχθηκε πως είχε εύκολο έργο απέναντι στον Φινλανδό Εμίλ Ρουσουβουόρι τον οποίο κέρδισε με σκορ 2-0. Στη συνέχεια θα συναντήσει τον Ισπανό Θαπάτα Μιράγες.

Τέλος, ο Αμερικανός Τάιλερ Φριτς γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης από τον νούμερο 101 της παγκόσμιας κατάταξης, Γερμανό Γιανίκ Χάνφμαν.

wwwbnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0