Τένις

«Αλύγιστος» ο Τσιτσιπάς, έκλεισε θέση στον τελικό της Βαρκελώνης! (video)

«Αλύγιστος» ο Τσιτσιπάς, έκλεισε θέση στον τελικό της Βαρκελώνης! (video)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε τις λύσεις κόντρα στον Λορέντσο Μουζέτι, επικράτησε με 2-1 σετ (6-4, 5-7, 6-3) και προκρίθηκε στον τελικό της Βαρκελώνης, για τρίτη φορά στην καριέρα του!
Τι κι αν δέχθηκε πρώτος μπρέικ στο πρώτο σετ κι έχασε μέσα από τα... χέρια του το δεύτερο σετ; Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν «λύγισε» κόντρα στον Λορέντσο Μουζέτι το μεσημέρι του Σαββάτου (22/04), βγήκε από κάθε δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισε και με 2-1 σετ (6-4, 5-7, 6-3) «τσέκαρε» το εισιτήριό του, για τον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης!

Κάπως έτσι, θα βρεθεί εκεί για τρίτη φορά στην καριέρα του, μετά το 2018 και το 2021, όταν είχε ηττηθεί και στις δύο περιπτώσεις, από τον Ράφαελ Ναδάλ.

Αντίπαλός του εκεί, θα είναι ένας εκ των Αλκαράθ και Έβανς, που κοντράρονται στις 17:30 (22/04).

Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε νωχελικά το ματς και μόλις στο 3ο game δέχθηκε break. Η «απάντησή» του ήταν άμεση, «σπάζοντας» το σερβίς του αντιπάλου του στο αμέσως επόμενο game (4o), αλλά βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ στο 7ο.

Ξανά, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και όχι μόνο επανέφερε την ισορροπία, αλλά «πήρε» τα τρία τελευταία games του 1ου σετ, για να το «κλείσει» στο 6-4 υπέρ του.

Ανάλογο «σκηνικό» επαναλήφθηκε και στο 2ο σετ, με τον Τσιτσιπά να δέχεται break με το... καλημέρα, στο πρώτο game. Ισοφάρισε στο 6ο και παρότι στο 10ο, έφτασε κοντά στο να τελειώσει το ματς, εν τέλει έχασε το σετ με 7-5.

Στο τρίτο, ωστόσο, κυριάρχησε  εξ αρχής, κάνοντας δύο break (2ο και 4ο game), και παρότι «απάντησε» στο 5ο ο Μουζέτι, δεν ήταν αρκετό, με το καθοριστικό σετ να «κλείνει» στο 6-3 υπέρ του Τσιτσιπά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0