Τένις

Monte Carlo Masters: Αποκλεισμός Μεντβέντεφ, Σίνερ - Ρούνε μαζί στα ημιτελικά (video)

Monte Carlo Masters: Αποκλεισμός Μεντβέντεφ, Σίνερ - Ρούνε μαζί στα ημιτελικά (video)

Ο εντυπωσιακός Χόλγκερ Ρούνε «καθάρισε» γρήγορα τον αγώνα με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ επικρατώντας με 2-0 σετ και θα αναμετρηθεί με τον Γιανίκ Σίνερ (2-0 τον Μουζέτι) στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο.

Μόλις… 78 λεπτά χρειάστηκε ο Δανός τενίστας για να προκριθεί στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο Masters με τον Μεντβέντεφ να μη μπορεί σε κανένα σημείο του πρώτου σετ να βρει break point για να σπάσει το 4-1 προβάδισμα του Ρούνε με τον 19χρονο να κλείνει το σετ με 6-3.

Το δεύτερο σετ ήταν φανερά πιο ανταγωνιστικό με τους δύο τενίστες να πηγαίνουν στο break και να κρατούν το σερβίς τους μέχρι το 4-3. Από εκεί και μετά ο Ρούνε κατέκτησε τα 3 επόμενα games πανηγυρίζοντας την πρόκριση κόντρα στον Ρώσο και περιμένοντας τον αντίπαλο του στα ημιτελικά από το παιχνίδι του Σίνερ με τον Μουζέτι.

Ο ιταλικός «εμφύλιος» είχε νικητή τον Γιάνικ Σίνερ όπου επιβλήθηκε στον Λορέντσο Μουζέτι με 2-0 σετ. Στο πρώτο σετ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος με τον Μουζέτι να μη μπορεί να βρει απαντήσει στα απανωτά winner του Σίνερ για το 6-2.

Στο δεύτερο σετ ο Λορέντσο Μουζέτι εμφανίστηκε πιο πιεστικός «τραβώντας» το σετ για 1 ώρα και 15 λεπτά αλλά δεν άντεξε και ο Σίνερ το έκλεισε με 5-2.

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Masters στο Μόντε Κάρλο:

  • Φριτζ - Ρούμπλεφ
  • Ρούνε - Σίνερ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0