Τένις

Μόντε Κάρλο χωρίς Ναδάλ και Αλκαράθ

Μόντε Κάρλο χωρίς Ναδάλ και Αλκαράθ

Ούτε ο Κάρλος Αλκαράθ, ούτε ο Ράφαελ Ναδάλ θα δώσουν το «παρών» στο Μόντε Κάρλο.

Ηχηρές απουσίες από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο, μέσα σε λιγότερο από μία ώρα. Αρχικά, ο Ράφαελ Ναδάλ ανακοίνωσε πως απέσυρε τη συμμετοχή του, καθώς δεν νιώθει πως βρίσκεται στο 100% της αγωνιστικής του ετοιμότητας.

«Δυστυχώς δεν είμαι ακόμη έτοιμος να αγωνιστώ και θα χάσω ένα από τα ιδιαίτερα τουρνουά που λατρεύω να παίζω. Το Μόντε Κάρλο ήταν πάντα σταθμός «κλειδί» σε όλη μου την καριέρα, αλλά δυστυχώς πρέπει να λείψω πάλι από την στιγμή που δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ξανά χωρίς να βάζω τον εαυτό μου σε ρίσκο ενός νέου τραυματισμού. Θα συνεχίσω την διαδικασία για να είμαι έτοιμος όταν θα επιστρέψω» έγραψε ο Ναδάλ.

Λίγο αργότερα, ο Κάρλος Αλκαράθ προχώρησε σε σχετική ανάρτηση αναφέροντας πως οι ενοχλήσεις που ένιωσε στο Μαϊάμι, θα τον κρατήσουν μακριά από το Μόντε Κάρλο.

«Μετά από δύο μήνες αγώνων, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σπίτι, αλλά λυπάμαι που τελείωσα τον ημιτελικό μου αγώνα στο Μαϊάμι με πόνο. Μετά την επίσκεψη στο γιατρό μου στη Μούρθια και να αξιολογηθώ, δεν θα μπορέσω να πάω στο Μόντε Κάρλο» ανέφερε το νέο μεγάλο αστέρι του ισπανικού τένις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0