Τένις

Επίσημο: Χωρίς τον Τζόκοβιτς το Miami Open

Επίσημο: Χωρίς τον Τζόκοβιτς το Miami Open

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το Miami Open ώστε ο Νόλε να εισέλθει στις ΗΠΑ, ο Σέρβος εν τέλει δεν έλαβε την εξάιρεση.

Οι διοργανωτές του Miami Open δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή του Νο 1 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη, Τζόκοβιτς, λόγω απαγόρευσης εισόδου στις ΗΠΑ. Αυτό συμβαίνει γιατί ο 35χρονος δεν πληρεί τις προϋποθέσεις κατά του Covid-19, αφού δεν έχει εμβολιαστεί.

«Προσπαθήσαμε να επιτραπεί στον Νόβακ Τζόκοβιτς να λάβει εξαίρεση, αλλά αυτό ήταν αδύνατον να συμβεί», είπε ο διευθυντής του τουρνουά Τζέιμς Μπλέικ. «Προφανώς είμαστε ένα από τα κορυφαία τουρνουά του κόσμου και θα θέλαμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με την κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν ήταν στο χέρι μας» προσέθεσε.

Ο Σέρβος πλέον στρέφει την προσοχή του για τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη και στο χωμάτινο 100άρι τουρνουά του Μόντε Κάρλο που θαξεκινήσει τον προσεχή Απρίλιο και από τον Αύγουστο θα μπορέσει να επιστρέψει στα Αμερικάνικα εδάφη για τη διεξαγωγή του US Open μιας και οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό αναμένεται να αρθούν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0