Τένις

Indian Wells: Στα ημιτελικά η Σάκκαρη με τρίτη ανατροπή σε τέσσερα ματς! (video)

Indian Wells: Στα ημιτελικά η Σάκκαρη με τρίτη ανατροπή σε τέσσερα ματς! (video)
Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ (4-6, 7-5, 6-1) της Πέτρα Κβίτοβα και πέρασε στα ημιτελικά του Indian Wells, όπου την περιμένει η Αρίνα Σαμπαλένκα!
Μάλλον το έχει για... γούρι! Ξανά με ανατροπή, για τρίτη φορά στα τέσσερα ματς που έχει δώσει στο Indian Wells, η Μαρία Σάκκαρη βρήκε τον τρόπο και επικράτησε της Πέτρα Κβίτοβα με 2-1 σετ (4-6, 7-5, 6-1)! Κάπως έτσι, εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, Αρίνα Σαμπαλένκα.

«Ηταν ένα από τα μεγαλύτερα comeback στην καριέρα μου, διότι όχι μόνο ήμουν πίσω με σετ και break, αλλά γιατί με έκανε να παίζω σαν ερασιτέχνης στο πρώτο σετ. Έπαιζε πάρα πολύ καλά. Έπρεπε να προσπαθήσω να συγκεντρωθώ σε διαφορετικά πράγματα, να κοιτάξω στην άλλη πλευρά του φιλέ και να δω τι μπορώ να κάνω καλύτερα για να τη βάλω σε άβολη θέση» ανέφερε η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της, ενώ για την επερχόμενη αντίπαλό της τόνισε:



«Είναι διαφορετική παίκτρια σε σχέση με την προηγούμενη φορά που συναντηθήκαμε. Κέρδισε πρόσφατα σλαμ, έχει αυτοπεποίθηση. Είδα μέρος του ματς της σήμερα και χτυπούσε την μπάλα δυνατά, άκουσα από τους σχολιαστές ότι έπαιξε μόνο εννιά ράλι με πάνω από εννιά χτυπήματα σε όλο το ματς. Θα είναι δύσκολο, άλλη μια big hitter. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να βρω λύσεις. Δεν έχω παίξει το καλύτερό μου τένις ακόμα, αλλά είμαι στα ημιτελικά. Πνευματικά είμαι πολύ καλά και είμαι εδώ για να μείνω μέχρι το τέλος».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0