Τένις

Σάκκαρη: «Δεν με ενδιαφέρει πως θα έρθει η νίκη, το σημαντικό είναι να κερδίζεις»

Σάκκαρη: «Δεν με ενδιαφέρει πως θα έρθει η νίκη, το σημαντικό είναι να κερδίζεις»

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την πορεία της στο Ίντιαν Γουέλς και παρά τα αρκετά αβίαστα λάθη της στις δύο αναμετρήσεις μέχρι τώρα, είναι αισιόδοξη για τη συνέχεια.

Η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε πως δεν έχει αποδώσει όσο καλά θα ήθελε στους δύο πρώτους αγώνες της διοργάνωσης. Ωστόσο, δεν προβληματίζεται και κρατάει το αποτέλεσμα, εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

Για τις εμφανίσεις της έως τώρα:

«Προφανώς είχα απέναντί μου δυο καλές παίκτριες που με έχουν δυσκολέψει και στο παρελθόν, αλλά το τένις μου δεν βρίσκεται εκεί που θα ήθελα να είναι. Κάνω πολλά αβίαστα λάθη από την baseline, το σημαντικό όμως είναι ότι παλεύω και καταφέρνω να βρίσκω τρόπους να κερδίζω. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να βρεις έναν τρόπο να κερδίσεις. Δεν με ενδιαφέρει πως θα έρθει η νίκη. Με ανησυχεί το ότι κάνω τόσα αβίαστα λάθη, όμως νιώθω πως είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει εν μια νυκτί. Δεν είναι κάτι που θα με κάνει να χάσω τον ύπνο μου. Το έχω κάνει πολλές φορές και μετά ξαναβρήκα τον εαυτό μου.

Πέρσι υπήρχαν δύο εβδομάδες, η μια ήταν στο Σαν Χοσέ, όπου απλά δεν μπορούσα να είμαι στο court. Το ήθελα, αλλά δεν μπορούσα. Στη Μαδρίτη ήταν επίσης μια μεγάλη μάχη. Υπάρχουν φορές που δυσκολεύομαι πολύ, γιατί άνθρωπος είμαι και γω. Στα δύο τελευταία παιχνίδια ξεκίνησα πολύ άσχημα, έκανα πολλά λάθη, τα επίπεδα ενέργειάς μου ήταν πολύ χαμηλά και ένιωθα πως δεν μπορούσα να το κάνω. Στο τέλος, βρήκα τρόπο και στα δυο να παλέψω και να τα ανατρέψω. Αυτό είναι κάτι που άλλαξε σε σχέση με πέρυσι και με κάνει πολύ χαρούμενη».

Για τη επόμενη αναμέτρηση απέναντι στην Πλίτσκοβα:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε και στο Ντουμπάι, όμως εκεί το court ήταν ιδανικό για το παιχνίδι της και όχι τόσο καλό για μένα. Θα είναι δύσκολο όμως, θα έχει πολύ ζέστη και η μπάλα θα έρχεται πολύ γρήγορα. Δεν μπορείς να περιμένεις ένα εύκολο παιχνίδι σ' αυτή τη φάση. Είναι μια παίκτρια που σερβίρει πολύ ψηλά και της αρέσει να χτυπάει δυνατά την μπάλα, οπότε πρέπει να μειώσω τα λάθη μου. Πρέπει να είμαι όσο πιο δυνατή γίνεται, γιατί αυτό θα μου δώσει την ευκαιρία να την κερδίσω. Διαφορετικά θα το εκμεταλλευτεί και θα κυριαρχήσει».

www.bnsports.gr 

 

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0