Τένις

Αρνήθηκε να χάσει η Σάκκαρη, ανατροπή και πρόκριση στους «16» του Indian Wells!

Αρνήθηκε να χάσει η Σάκκαρη, ανατροπή και πρόκριση στους «16» του Indian Wells!

Σπουδαία πρόκριση για τη Μαρία Σάκκαρη στη φάση των «16» του Indian Wells, με την Ελληνίδα να αρνείται να χάσει, να φέρνει «τούμπα» το ματς και να επικρατεί με 2-1 σετ της Καλίνινα (3-6, 6-2, 6-4) .

Η Μαρία Σάκκαρη είδε να πλησιάζει επικίνδυνα ο αποκλεισμός, όμως έφερε τα πάνω κάτω... όσες φορές χρειάστηκε και έκλεισε θέση στη φάση των «16» του Indian Wells.

Πώς φτάσαμε όμως σε αυτό το σημείο; Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Σάκκαρη, αφού η Καλίνινα βρήκε break με το... καλημέρα και προηγήθηκε με 3-0 και 4-1, απέναντι στη Σάκκαρη, που προέβη σε 18 λάθη στο πρώτο σετ!

Όπως γίνεται αντιληπτό, έχασε με 6-3 το πρώτο σετ, παρά το γεγονός πως μείωσε σε 5-3, «επιβιώνοντας» από τέσσερα set points.

Με την έναρξη του δεύτερου σετ όμως, η Σάκκαρη ήταν βελτιωμένη. Ανέβασε την απόδοσή της, άγχωσε την Ουκρανίδα και αφότου σημείωσε τρία break, έφτασε στην ισοφάριση, έχοντας φυσικά και την ψυχολογία με το μέρος της.

Το 4-4 έγινε με ένα ασυνήθιστο αβίαστο λάθος από την Σάκκαρη που μπροστά στο φιλέ είχε εύκολο σμας, αλλά... σημάδεψε το φιλέ, μη μπορώντας και η ίδια να το πιστέψει. Έκανε όμως το 5-4 με εξαιρετικά σερβίς και έστειλε την Καλίνινα να σερβίρει για να μείνει στο ματς. Προσπάθησε, πάλεψε, αλλά την κατέβαλλε το άγχος της, με την Μαρία Σάκκαρη να καταφέρνει με το τρίτο match point να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16» του Indian Wells.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0