Τένις

Σάκκαρη: Πήγε να πέσει στην... παγίδα η Μαρία αλλά με μια απίθανη ανατροπή, προκρίθηκε!

Σάκκαρη: Πήγε να πέσει στην... παγίδα η Μαρία αλλά με μια απίθανη ανατροπή, προκρίθηκε!
Η Μαρία Σάκκαρη έβαλε δύσκολα στον εαυτό της, βρισκόταν 1μιση πόδι εκτός συνέχειας στο Indian Wells παρόλα αυτά έκανε μία επική ανατροπή επί της Σέλμπι Ρότζερς (2-6, 6-4, 6-0), την κέρδισε για πρώτη φορά και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά.
Έσπασε επιτέλους το ρόδι η Μαρία κόντρα στη Σέλμπι Ρότζερς αν και χρειάστηκε μία τεράστια ανατροπή στο δεύτερο σετ, στο οποίο βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο για να τα καταφέρει. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε το πρώτο σετ εύκολα και στο δεύτερο ήταν στο 4-4 με 0-40 πίσω σε δικό της σέρβις game. Ωστόσο και παρότι η κατάσταση φάνταζε... απογορευτική, με κάποιον... μαγικό τρόπο γύρισε και αφού ισοφάρισε τα σετ, πήρε και τη νίκη με 2-1 (2-6, 6-4, 6-0) σε 2 ώρες και 4 λεπτά και μαζί την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Indian Wells. Επόμενη αντίπαλος της θα είναι η Ουκρανή Ανχελίνα Καλίνινα που κέρδισε την Λίντα Φουχβίρτοβα.
Η Μαρία Σάκκαρη με εξαίρεση το τελευταίο σετ που έκανε... περίπατο, δεν ήταν σε καλή βραδιά, έχοντας πολύ κακά ποσοστά στο σερβίς τη (κάτω από 50% στα πρώτα δύο σετ και 6 διπλά λάθη) γεγονός που κάνει αποροίας άξια τη νίκη της στην τέταρτη φορά που αντιμετώπισε την Αμερικανίδα.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0