Τένις

Πάλεψε ο Στέφανος, αλλά αποκλείστηκε από νωρίς στο Indian Wells!

Πάλεψε ο Στέφανος, αλλά αποκλείστηκε από νωρίς στο Indian Wells!

Σε ένα εκπληκτικό ματς με αντίπαλο τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να κερδίσει στην πρεμιέρα και με την ήττα του με 2-1 σετ αποχαιρέτησε τον θεσμό.

Μετά από δύο ώρες και 35 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς  δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μία πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι στον Αυστραλό, Τζόρνταν Τόμπσον, σε ένα άκρως συναρπαστικό ματς που εν τέλει έμελλε να κριθεί στο tie break, με τον Έλληνα να ηττάται με 2-1 σετ και 7-5 στο φινάλε.



Υπό αυτές τις συνθήκες, ο 28χρονος Αυστραλός εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του Στέφανου Τσιτσιπά και δίχως να χάσει πόντο έφτασε στο 1-0 σετ με 7-6 (0).

Το δεύτερο σετ άρχισε με τρία διαδοχικά break, με τον Τσιτσιπά να κρατά το σερβίς του στο τέταρτο game για να προηγηθεί με 3-1. Αυτό ήταν αρκετό για τον 24χρονο Έλληνα τενίστα, επικρατώντας με χαρακτηριστική ευκολία με 6-4, για να ισοφαρίσει στη συνάντηση.

Ακολούθησε το τρίτο σετ, το οποίο ήταν εξαρχής φανερό πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οδηγηθήκαμε σε tie break, μετά το 6-6, ο Στέφανος ξεκίνησε καλύτερα, αλλά δύο του λάθη με το σκορ στο 5-5, είχαν ως συνέπεια την ήττα και τον πρόωρο αποκλεισμό από τον θεσμό στην Καλιφόρνια.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0